Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Lezárult a tavaszi találkozók sora

2023.05.22

Az 5. számú választókerületben folytatódott a lakossági fórumok sora. A házigazda Németh Róbert, a körzet önkormányzati képviselője volt, aki röviden ismertette az elmúlt időszak eredményeit.

Mint mondta, szinte minden utcára jutott egy kisebb – nagyobb fejlesztés, amelyek főként a járdák állapotát és a csapadékvíz elvezetését javították. Szólt arról, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a zöld területek gondozására is. – Fontosnak tartom, hogy a pozitív dolgokat erősítsük, ezért folyamatosan tájékoztatom a lakosságot a Facebook – oldalamon is az eredményekről – húzta alá Németh Róbert. A fórum résztvevői közül többen köszönetüket fejezték ki, elismeréssel szóltak Németh Róbert munkájáról, aki gyorsan reagál a felmerülő problémákra, igyekszik mindenre megoldást találni.

A lakossági fórum vendégei voltak Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester. Kondora István két beruházást emelt ki, a belvárosi csapadékvíz-elvezetés fejlesztését és a Dózsa utcai parkolók építését, amelyek javítják az 5. számú választókerület lakóinak életét is.

Dr. Máhr Tivadar alpolgármester a tavasz folyamán rendezett fogadóórák és lakossági fórumok összegzéseként arról szólt, hogy az elmúlt hónapokban nagyon sok emberrel találkoztak személyesen, nagyon sok kérést, feladatot gyűjtöttek össze, amelyek megoldásán dolgoznak majd a következő hónapokban. Ősszel folytatódnak a fogadóórák és lakossági fórumok.

További híreink

Áramszünet lesz a Kinizsi utcai rendelőkben

2024.05.29

Ezúton értesítjük Tisztelt Betegeinket, hogy 2024. június 4-én kedden 8-16 óráig a Sárvár, Kinizsi utca 13. szám alatti háziorvosi rendelőket is érinti az utcában meghirdetett áramszünet.

Tovább...

Közlekedési és hasznos információk - Korda György és Balázs Klári koncert

2024.05.29

A sárvári nyárköszöntő rendezvény 2024. május 31-én 19:30-kor Thomax koncertjével kezdődik a Posta téren. 21 órakor lép fel Korda György és Balázs Klári, 22 - 24 óráig Pixa zenél.
A rendezvény helyszínén büfé, mobil wc-k üzemelnek a rendezvény ideje alatt. A rendezvényre a belépés ingyenes!

Tovább...

Közel két milliárdos high-tech fejlesztést adtak át a Ságában

2024.05.23

Csaknem kétmilliárd forint értékben adtak át új, robotizált gépeket a Sága Foods Zrt. sárvári üzemében. A beruházás a Nemzetgazdasági Minisztérium Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programjának köszönhetően valósulhatott meg. Ez a fejlesztés előszobája annak a nagyberuházásnak, amelynek keretében megépül városunkban az új Sága-üzem.

Tovább...

Tovább javul a Kertváros csapadékvíz-elvezetése

2024.05.22

A Kertváros csapadékvíz-elvezetésének javítása is része az „Élhető Sárvár” elnevezésű projektnek, amelyben több fontos beruházás valósulhatott meg az elmúlt időszakban Sárváron. A Kertváros esetében a lakosságot is bekapcsolták a projektbe, és egy szemléletformáló akció keretében esővízgyűjtő hordókat kaphattak a beruházással érintett utcák lakói.

Tovább...

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!