Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Lépésről lépésre épül a Hegyközség

2021.04.21

A hegyközségi városrész lakott területeinek lépésről-lépésre megvalósuló szennyvízcsatornázási programja folytatódik, és idén tavasszal sor kerül az Almáskerti utca szennyvízelvezető hálózatának kiépítésére.

Lépésről lépésre épül a hegyközségi városrész Sárváron

Az Almáskerti utca teljes, 548 folyóméter hosszában gravitációs szennyvíz gerincvezetéket fektetnek le, melyhez 11 darab beton tisztítóaknát és 46 darab lakossági bekötővezetéket építenek ki. A kivitelezés – a lakókkal történő egyeztetéssel - április 12-én elindult.  A beruházási munkálatok – időjárástól függően - várhatóan 3 - 4 hónap alatt befejeződnek.

A kivitelezést a Szabadics Építőipari Zrt. végzi, a beruházás költsége 63 millió forint. A kivitelezés időtartama alatt az esetleges kényelmetlenségek miatt a lakók szíves türelmét, megértését kéri a sárvári önkormányzat és a kivitelező. A közműfejlesztés a lakók érdekében épül!

További híreink

Közel két milliárdos high-tech fejlesztést adtak át a Ságában

2024.05.23

Csaknem kétmilliárd forint értékben adtak át új, robotizált gépeket a Sága Foods Zrt. sárvári üzemében. A beruházás a Nemzetgazdasági Minisztérium Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programjának köszönhetően valósulhatott meg. Ez a fejlesztés előszobája annak a nagyberuházásnak, amelynek keretében megépül városunkban az új Sága-üzem.

Tovább...

Tovább javul a Kertváros csapadékvíz-elvezetése

2024.05.22

A Kertváros csapadékvíz-elvezetésének javítása is része az „Élhető Sárvár” elnevezésű projektnek, amelyben több fontos beruházás valósulhatott meg az elmúlt időszakban Sárváron. A Kertváros esetében a lakosságot is bekapcsolták a projektbe, és egy szemléletformáló akció keretében esővízgyűjtő hordókat kaphattak a beruházással érintett utcák lakói.

Tovább...

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!