Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Kezdődik a Simon-Júdás vásár!

2022.10.28

Zajlanak a Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár előkészületei. Az étel- és italárusok már pénteken 11 órától várják a vendégeket, este pedig a belváros főbb utcái is megnyílnak a kereskedők előtt. Szombaton vásári forgatag lepi el Sárvár utcáit.

Kezdődik a Simon-Júdás vásár Sárváron

A vendéglátósok egy része már csütörtökön megérkezett Sárvárra. Birtokukba vették a Posta téri parkolót és a Nádasdy-vár előtti területet, és megkezdték a standjaik, pavilonjaik felállítását.

A teherautók mélyéből előkerültek az óriás sütőtálcák, serpenyők, kondérok, amelyekben péntektől már ínyenc falatok készülnek.

Kezdődik a Simon-Júdás vásár Sárváron

A Borudvar fabódéi is a helyükre kerültek, péntektől neves borászatok kínálják itt italaikat. Sorban futnak be a büfékocsik is, amelyek még tovább színesítik a vásári étel- és italkínálatot.

Kezdődik a Simon-Júdás vásár Sárváron

A várparkolóban az étel- és italárusok október 28-án, pénteken 11 órától várják a vendégeket, és ugyanekkor nyit ki a Posta tér mögötti parkolóban a Borudvar.

Este már a belváros főbb utcáit is megnyitják a kereskedők előtt, és megkezdődnek a zenei programok is.

Szombaton több száz árus kínálja majd portékáját Sárváron!

Kezdődik a Simon-Júdás vásár Sárváron

Minden, a vásárral kapcsolatos információ elérhető a Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár 2022 – HIVATALOS Facebook-eseményben!

További híreink

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.03.22

A sárvári képviselő-testület megtartotta márciusi soron következő ülését a Városháza nagytermében.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!