Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Turizmus

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

2021.01.04

A fürdő évszaktól és időjárástól függetlenül minden korosztály számára maradandó élményt jelent, hírnevét nemzetközileg elismert gyógyvizének köszönheti. A fürdőbelépő megvásárlásával a fürdő teljes területe, összes medencéje és csúszdája használható. Irány Sárvár, kalandra fel!

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

H-9600 Sárvár Vadkert u. 1.

Tel: +36 95 523 600

E-mail: info@sarvarfurdo.hu

Weboldal: https://www.sarvarfurdo.hu/

Facebook: sarvarfurdo

Sárvárfürdő hírei

Irány a sárvári strandfürdő!

2021.06.16

Irány a sárvári strandfürdő!

Már teljes kapacitással üzemel a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, kinyitott a strand is, és egy új Spa Shop is megkezdte működését a fürdőn. Nyitás előtti bejárást tartott a fürdőben Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester Kántás Zoltán fürdőigazgatóval valamint Zelles Zsolt stratégiai igazgatóval.

Bővebben...

Sárvár is feltűnik a belföldi turisztikai kampányfilmben

2021.06.15

Sárvár is feltűnik a belföldi turisztikai kampányfilmben

A Magyar Turisztikai Ügynökség nagyszabású belföldi forgalomélénkítő kampányt indít. Magyarország újraindult, így eljött az idő, hogy újra felfedezzük hazánkat. Erre utal a kampány szlogenje is: „Életre kelt a táj!”

Bővebben...

Nádasdy-vár

Nádasdy-vár Sárvár
Bővebben...

Sárvári Arborétum

Sárvári Arborétum
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »