Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Duplázott a Sárvár FC

2021.06.16

A Sárvár FC felnőtt labdarúgócsapata a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság megnyerését követően június elején a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupát is elhódította.

Duplázott a Sárvár FC

A Király Sportcentrumban rendezett villanyfényes megyei döntőben a Sárvár FC, Szabó Roland, Tóth Márkó és Horváth Kevin 1-1- góljával, valamint Papp Márton mesterhármasával, 6-1 arányban múlta felül a Vas Megyei II. osztály Északi csoportjának bajnokát, a Zanati KSE-Haladás VSE csapatát. A kupát a névadótól, a Haladás egykori kiválóságától, a tizenegyszeres válogatott Halmosi Zoltántól vehette át a sárvári csapat.

- Egy nagyon dinamikus és jó focit játszó Haladás volt az ellenfelünk, akik végig erős letámadást játszottak, ezzel próbálták blokkolni a labdakihozatalunkat. Mi viszont szervezetten játszva sokszor tudtunk emberelőnyős helyzetet kialakítani a kapujuk előtt, és ami fontos, a mai meccsen nagyon jó volt a helyzetkihasználásunk is - értékelte a látottakat Haraszti Zsolt edző.

 A kupamérkőzés előtt, szintén a Király Sportcentrumban került sor a Vas megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság aranyérmeinek átadására. Az érmeket és a kupát prof. dr. Gadányi Károly, az MLSZ Vas Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöke, Dobány Lajos, az MLSZ megyei igazgatója, valamint Gaál László a Versenybizottság elnöke adták át. A Sárvár FC kispadján Kovács Balázs kezdte a 2020-21-es bajnoki szezont, aki 12 mérkőzésen keresztül irányította a csapatot. Ezt követően Haraszti Zsolt lett az edző, aki a hátralevő 20 összecsapáson dirigálta az SFC-t.

 A sárvári zöld-fehérek végül 24 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel, imponáló, plusz 74-es gólkülönbséggel a második helyezett Király SE-t 9 ponttal megelőzve lettek bajnokok.

Duplázott a Sárvár FC

- Úgy vélem, mindkettőnk nevében mondhatom, hogy egy szorgalmas, tisztességes, jól küzdő gárdát irányíthattunk a bajnokság során. A pozitív hozzáállásuknak köszönhetően nem csak erőnlétben, hanem játékban is fölé tudtunk nőni a megyei első osztály mezőnyének. Hullámvölgy természetesen adódott szezon közben, de szerencsére, hála a játékosok jó hozzáállásnak, sikerült kimásznunk ebből - mondta Haraszti edző.

 Természetesen a jövőről is megkérdeztük a Sárvár FC edzőjét, hiszen a megyei bajnoki cím megnyerésével a csapat jogot szerzett az NB III-as osztályozón való részvételre.

- A bajnokság megnyerését követően rögtön elkezdődtek az egyeztetések a csapat és a klub vezetői között. A vezetőség nem zárkózott el a magasabb osztályba lépés elől, ám ott is csak a korábbiakkal azonos feltételeket tudta volna biztosítani. A mi játékosaink amatőrök, tehát munka mellett fociznak, járnak edzésre, míg az NBIII-ban – ezt a korábbi évekből mi is jól tudhatjuk - a játékosok nagy része profiként szerepel, tehát nem dolgozik. Így aztán minden körülményt tárgyilagosan végig gondolva, mivel nem szerettünk volna „pofozógépek” lenni, úgy véltük, hogy nem szabad vállalni a magasabb osztályú szereplést. A célunk most az, hogy a jövő évi megyei első osztályú bajnokságra együtt tudjuk tartani a jelenlegi társaságot, és azt kell, hogy mondjam, hogy a jelenlegi állás szerint ez sem lesz egyszerű! - zárta a beszélgetést Haraszti Zsolt edző.

További híreink

Újabb autóbuszokat adtak át Sárváron

Újabb autóbuszokat adtak át Sárváron

2021.07.24

Tovább fiatalodik Vas megye járműállománya, ezúttal 13 darab Credo Econell 12, szóló típusú autóbusz kezdi meg szolgálatát, amelyeket a Sárvár Aréna előtt mutattak be. Az új járművek beszerzésére a Volán Buszpark Kft. írt ki közbeszerzési eljárást. A kiemelkedő nagyságrendű fejlesztés keretében három autóbuszgyártó szállítja a több mint 500 környezetkímélő, dízelüzemű járművet 2022 elejéig.

Tovább...
VISSZATÉRT A FESZTIVÁLHANGULAT a Nádasdy-várba

VISSZATÉRT A FESZTIVÁLHANGULAT a Nádasdy-várba

2021.07.20

Július első hétvégéjén a Sárvári Sörexpressz és a XXI. Fúvószenei Várfesztivál sokszínű programjaival nyílt meg a júliusi programkavalkád a Nádasdy -várban. A fúvószene mellett ismert könnyűzenei előadók szórakoztatták a közönséget.

Tovább...
Kitüntetést kapott a helyi polgárőr elnök

Kitüntetést kapott a helyi polgárőr elnök

2021.07.20

Nyolc hónap után újra megtarthatta küldöttgyűlését az Országos Polgárőr Szövetség. A rendezvényen elismerésben részesült Sárvár Város Polgárőr Egyesületének elnöke.

Tovább...
Semmelweis-napi kitüntetések Sárváron

Semmelweis-napi kitüntetések Sárváron

2021.07.09

Sárvár Város Önkormányzata 2021. évi Semmelweis – napi ünnepségét július 6-án tartották a városházán. A megjelenteket elsőként Dr. Niklai Erzsébet, a sárvári Szent László Kórház főigazgatója köszöntötte, majd Kondora István polgármester méltatta az egészségügyi dolgozók koronavírus-járvány idején tanúsított helytállását.

Tovább...
Átadták a futókört a sárvári Csónakázó-tónál

Átadták a futókört a Csónakázó-tónál

2021.07.08

Ünnepélyes keretek között adták át a Csónakázó – tó körül elkészült rekortán borítású 1022 méter hosszú futókört és az új kerékpárutat. Az Országos Futópálya-építési Program keretében nyert 45 millió forintos támogatást a sárvári önkormányzat a Miniszterelnöki Kabinetiroda Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztossága jóvoltából.

Tovább...
Újra ülésezett a sárvári képviselő-testület

Újra ülésezett a sárvári képviselő-testület

2021.06.29

Hosszú idő után végre újra ülésezhetett június 24-én a sárvári képviselő-testület, ugyanis a kormány rendelete értelmében június közepétől megszűnt a polgármestereknek a veszélyhelyzetben a törvény által biztosított teljhatalma.

Tovább...

Kiemelt híreink

Július 31-ig lehet nevezni a virágosítási versenyre!

2021.05.31

Virágosítsunk együtt Sárváron!
Bővebben...

Tájékoztató a hulladékszállítás rendjéről

2021.01.07

Tájékoztató a hulladékszállítás változásairól Sárváron
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »