Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Gumiabroncs és elektronikai hulladékgyűjtés

2023.10.23

Sárvár Város Önkormányzata a sárvári lakcímmel rendelkező magánszemélyek számára lehetőséget biztosít a hulladékká vált elektronikai háztartási eszközök, valamint használt gumiabroncsok leadására.

Egy magánszemély legfeljebb 8 db használt gumiabroncsot adhat le.

Sárvár Város Önkormányzata a sárvári lakcímmel rendelkező magánszemélyek számára lehetőséget biztosít a hulladékká vált

•    elektronikai háztartási eszközök (például: hűtő, Tv, mikrohullámú sütő stb.),

valamint

•    a 3,5 tonna össztömeget meg nem haladó gépjárművek használt gumiabroncsainak leadására.

 

A hulladék leadására 2023. november 2-tól (csütörtök) 2023. november 30-ig (csütörtök) terjedő időszakban, hétfőtől szombatig 8 óra és 17 óra között lesz lehetőség.

A gyűjtés helye: a Sárvár-Hegyközség Vöröskavicsos utca végén található régi hulladéklerakó.

A hulladékot kizárólag sárvári lakcímmel rendelkező magánszemélyek adhatnak le, melynek igazolására a lakcímkártyát a helyszínen be kell mutatni.

A fenti gyűjtési időszak teljes időtartama alatt egy magánszemély csak egy alkalommal adhat le hulladékot az alábbi mennyiségben:

-    elektronikai hulladék legfeljebb 1 m3,

-    használt gumiabroncs legfeljebb 8 darab.

 

Együttműködésüket köszönjük!

További híreink

Közel két milliárdos high-tech fejlesztést adtak át a Ságában

2024.05.23

Csaknem kétmilliárd forint értékben adtak át új, robotizált gépeket a Sága Foods Zrt. sárvári üzemében. A beruházás a Nemzetgazdasági Minisztérium Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programjának köszönhetően valósulhatott meg. Ez a fejlesztés előszobája annak a nagyberuházásnak, amelynek keretében megépül városunkban az új Sága-üzem.

Tovább...

Tovább javul a Kertváros csapadékvíz-elvezetése

2024.05.22

A Kertváros csapadékvíz-elvezetésének javítása is része az „Élhető Sárvár” elnevezésű projektnek, amelyben több fontos beruházás valósulhatott meg az elmúlt időszakban Sárváron. A Kertváros esetében a lakosságot is bekapcsolták a projektbe, és egy szemléletformáló akció keretében esővízgyűjtő hordókat kaphattak a beruházással érintett utcák lakói.

Tovább...

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!