Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Fontos változások a gyermekorvosi ellátásban!

2024.04.26

2024. május 3-tól már az új, Rákóczi Ferenc utca 21. szám alatti rendelőben lesznek a gyermekorvosi rendelések!

A Rákóczi utcába költözik a gyermekorvosi rendelés

A rendelők telefonszámai és e-mail címei változatlanok, azonban a rendelési idők változnak!

BEJÁRAT A RENDELŐBE ÉS PARKOLÁSI REND

A rendelő a Dévai

A rendelő személygépkocsival a Déva Bíró Mátyás utca felől közelíthető meg, parkolásra ott van lehetőség. A rendelő udvarán kizárólag a mozgáskorlátozottak parkolhatnak.

Gyalogosan és kerékpárral a Rákóczi Ferenc utca és az Abádi Benedek sétány felől lehet megközelíteni a rendelőt, az udvaron fedett kerékpártárolót és babakocsi tárolót alakítottak ki.

KÖLTÖZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Fedett kerékpártároló és babakocsi tároló is van az udvaron

2024. április 30-án, kedden valamennyi gyermekorvosi rendelés a korábban megszokott helyen és rendelési időben lesz elérhető.

Az orvosi rendelések átköltöztetése május 2-án, csütörtökön, és május 3-án, pénteken valósul meg. A rendelési idők e két napon a hivatalos rendelési időktől eltérhetnek. Kérjük a tisztelt Szülőket, hogy a rendelések felkeresése előtt feltétlenül érdeklődjenek a megszokott telefonszámokon!

GYERMEKORVOSOK ÉS ÁPOLÓK

Az udvarba csak a mozgáskorlátozottak hajthatnak be autóval

A gyermekorvosi körzetek ellátásáról továbbra is Dr. Izer Ildikó és Dr. Palatka János csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosok gondoskodnak. A 3. számú gyermekkörzetet Dr. Izer Ildikó helyett 2024. május 1-től Dr. Palatka János veszi át.

A két gyermekorvos munkáját továbbra is három ápoló segíti Varga Noémi, Némethné Márfi Tímea és Szukopné Soproni Izabella.

RENDELÉSI IDŐK + TELEFONSZÁMOK

Rendelési idők, telefonszámok

A rendelési idők bővülnek, amelyről a sarvarvaros.hu weboldalon, a Sárvár Lendületben Facebook-oldalon és a Sárvári Hírlapból tájékozódhatnak.

 

Az új gyermekorvosi rendelők kialakításakor kénytelen volt internet – illetve telefonszolgáltatót váltani az önkormányzat, ezért a vezetékes telefonok átkötése hosszabb időt fog igénybe venni. Mindhárom gyermekorvosi körzet mobiltelefonon elérhető lesz az átmeneti időszakban is.

 

A telefonszámok a következők:

1. körzet 0630 178 2934

2. körzet 0630 826 5493

3. körzet 0630 157 0530

 

A mobilszámokról a sarvarvaros.hu weboldalon, a Sárvár Lendületben Facebook-oldalon és a Sárvári Televízióból valamint a Sárvári Hírlapból tájékozódhatnak.

 

További híreink

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.07.20

A képviselők módosították a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló rendeletet, kezdeményezték a sárvári gyermekorvosi alapellátási körzetek átalakítását, hozzájárultak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új beruházásához.

Tovább...

Telt házzal robogott be a Sörexpressz a Nádasdy-várba

2024.07.20

Pénteken este kezdetét vette a Sörexpressz és XXIV. Sávári Fúvószenei Várfesztivál a Nádasdy-vár Sárvárban. A Sárvári Koncertfúvószenekar rendezvényét Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg előbb a rendezvény színpadán, majd ingyenes sörcsapolással.

Tovább...

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!