Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Filmzenék a vonósok koncertjén

2023.06.19

Május 20-án két telt házas előadást is tartottak a ZeneHázában a Sárvári Vonósok. Az idei tavaszi hangversenyükre – a korábbi nagy sikerre való tekintettel – ismét filmzenékkel készültek.

Csikós-Kovács Éva vezetésével adtak műsort a vonósok

A Rocky III. című film betétdalával kezdődött az idei tavaszi koncert a ZeneHázában. A Sárvári Vonósok színes összeállítással készültek közönségüknek, az indiános, háborús filmektől kezdve, a romantikus filmen át, a mesék világába is elkalauzolták a hallgatóságot.

Örömjátékukat egy-egy produkciónál énekszó egészítette ki. A humorral fűszerezett könnyed tavaszi koncert mottója Theodore Rooseveltől származott, és így szólt: „Tedd, amit tudsz, ott, ahol vagy, azzal, amid van, és a többivel ne törődj!”

Filmzenéket játszottak a zenekar tagjai

A Sárvári Vonósok egymás után két telt házas előadást is tartottak, 16 és 19 órai kezdettel. A koncert iránt olyan nagy érdeklődés mutatkozott, hogy az előzetes regisztráció során mindössze két nap alatt elkeltek a helyek.

- Nagyon-nagyon meglepődtünk, és jó érzéssel töltött el minket, hogy van igény erre a koncertre, és ennyire szeretnek minket az emberek, úgyhogy ez mindig egy új lendületet ad nekünk – fogalmazott Csikós-Kovács Éva művészeti vezető, aki hamarosan anyai örömök elé néz. Elárulta, hogy a zenekar vezetését egy kis időre átadja Rabi Juliannának.

Énekszóval csendült fel egy-egy dal a koncerten

A közönség ezúttal is vastapssal köszönte meg a vonósoknak, hogy elvarázsolták őket távoli vidékekre, izgalmas kalandok, mesebeli élmények világába.

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2023

Lomtalanítási tájékoztató 2023

2023.09.19

Az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. az idei évben is biztosítja a lakossági ügyfelei részére a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását. Sárvár település közigazgatási területén az éves lomtalanítás három körzetben, három időpontban kerül megszervezésre.

Tovább...
Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

2023.09.18

Szeptember 21-én, csütörtökön ismét állásbörzét szervez Sárváron a Változó Világért Alapítvány. Helybe jönnek a munkáltatók, akik munkavállalókat keresnek a környékben élők közül.

Tovább...
Az édesanyákat köszöntötték a sárvári Városházán

Az édesanyákat köszöntötték a Városházán

2023.09.18

A Sárvári Védőnői Szolgálat munkatársai az anyatejes világnap alkalmából rendeztek ünnepséget a Városházán. A gyermeküket anyatejjel tápláló édesanyákat köszöntik ezen a napon.

Tovább...
Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben Sárváron

Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben

2023.09.15

Szeptember 18-tól változik a betegellátás rendje a 2. számú felnőtt háziorvosi körzetben. A helyettesítő orvos Dr. Tóth Renáta belgyógyász és háziorvostan szakorvos lesz. A rendelési idő módosul, keddenként 14:30 és 18:00 között, valamint csütörtökönként 8:00 és 12:00 között várják a betegeket.

Tovább...
Egymás után sorjáztak a néptáncbemutatók a színpadon

A sárvári szüret a néphagyományok őrzője

2023.09.14

Szeptember 9-én szervezték meg a Sárvári Szüret programját a Nádasdy-vár hátsó udvarában. A szüret előestéjén már a Jurta zenekar táncháza hívogatta az érdeklődőket, szombat délután pedig egymás után sorjáztak a néptáncbemutatók a színpadon, ahol Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg a programot.

Tovább...
Felavatták Takács Imre emléktábláját Rábasömjénben

Felavatták Takács Imre emléktábláját Rábasömjénben

2023.09.08

A rábasömjéni közösségi ház a helyben született Takács Imre költő nevét vette fel idén, a költészet napján. Kondor János festőművész elkészítette a költő emléktábláját, amelynek avató ünnepségére augusztus 31-én Takács Imre születésnapján került sor a közösségi ház falánál.

Tovább...

Kiemelt híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2023

2023.09.19

Lomtalanítási tájékoztató 2023
Bővebben...

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

2023.09.18

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »