Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Átvette megbízólevelét Ágh Péter országgyűlési képviselő

2022.04.23

Átvette megbízólevelét Ágh Péter, az április 3-i országgyűlési választás sárvári központú Vas 2-es egyéni választókerületének Fidesz-KDNP színeiben megválasztott képviselője. Ágh Péter a szavazatok 64,38 %-át kapta, így 32 226 vokssal harmadszor is országgyűlési egyéni képviselői mandátumot szerzett az Észak-Vas megyei választókerületben.

Átvette megbízólevelét Ágh Péter országgyűlési képviselő

A választókörzet székhelyén, a sárvári városházán vette át mandátumát Ágh Péter, a kerület régi-új országgyűlési képviselője Dr. Komáromi Lászlótól, a választási bizottság elnökétől. Az átadáson jelen volt a Dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyző, a Vas megyei 2-es számú egyéni országgyűlési választókerületi választási iroda vezetője. – A választókerületi bizottság jó szakmai munkát végzett – számolt be Dr. Komáromi László.

Észak-Vas megye harmadszor újraválasztott képviselője a megbízólevelének átvételekor elmondta: Köszönet a támogatásáért, köszönet minden szavazatért a választópolgároknak! Hálás vagyok az aktivistáknak, szimpatizánsoknak és szavazóköri delegáltaknak! Az Észak-Vas megyét lefedő választókerületünkben a négy évvel ezelőttinél is jobb eredményt tudtunk elérni, minden eddiginél többen tiszteltek meg a voksukkal.

Átvette megbízólevelét Ágh Péter országgyűlési képviselő

– Megtisztelő ez a bizalom, amely arra int, hogy továbbra is alázattal szolgáljam térségünket. Fantasztikus ez a vidék, csodás adottságokkal, amely tudjuk jól – és a választás után erre rá is kell mutatni –, pártpolitikai hovatartozástól függetlenül összeköt mindannyiunkat. Nagyszerű emberek élnek itt, akikért kitüntetés dolgozni. Továbbra is közös célunk, hogy lépésről lépésre, a lehetőségek figyelembevételével még előrébb mozdítsuk Észak-Vas megyét – fogalmazott Ágh Péter.

 

Az országgyűlési képviselő hozzátette: nagyon komoly kihívások érik hazánkat. Ebből kifolyólag nagyon fontos, hogy biztos kormányzása legyen az országnak. A választópolgárok felhatalmazása alapján újra kétharmados többséggel alakíthat kormányt Orbán Viktor és a Fidesz. Ez ahhoz is hozzájárul, hogy továbbra is meg tudjuk őrizni Magyarország békéjét, másrészt ebben a veszélyes világban stabil kormányzással tudjunk hozzájárulni az ország sikerességéhez és helytállásához.

További híreink

Június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárváron

2024.06.20

2024. június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárvár város területén. A földi kémiai védekezés a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2024. június 29-30.

Tovább...

Három kompenzációs listás képviselő lesz Sárváron

2024.06.18

A Sárvári Helyi Választási Bizottság a június 9-i helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásával kapcsolatban megállapította a kompenzációs listás választás eredményét az egyéni választókerületi választás eredményéről kiállított jogerős jegyzőkönyvek alapján.

Tovább...

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!