Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Összeült és sorsolt a helyi választási bizottság

A bizottság tagjai dr. Markovics Zsuzsanna és Balkáné Magyar Valéria, továbbá a Fidesz-KDNP által delegált tag dr. Horváth Györgyi. Jelen volt az ülésen Klimits István, a Sárváriakért Egyesület elnöke is. Az ülés döntéseiről dr. Komáromi László adott tájékoztatást.

A választási eljárásról szóló törvény alapján a bejelentett képviselő-jelöltek szavazólapon szereplő sorrendjét sorsolással kell megállapítani. A sorsolásra a jelöltállítás lezárultával, május 6-án 16 órakor került sor a helyi választási bizottság ülésén. Két polgármesterjelölt és 18 képviselőjelölt indul Sárváron!

A sárvári polgármesterjelöltek szavazólapon szereplő sorrendje a sorsolás alapján: az első helyen Kondora István FIDESZ-KDNP, a második helyen Gácsi Tibor Sárváriakért Egyesület neve szerepel.

A FIDESZ-KDNP sárvári képviselőjelöltjei
A FIDESZ-KDNP sárvári képviselőjelöltjei

Sárvár 1. számú egyéni választókerületében a szavazólapon először Varga Károly FIDESZ-KDNP, a második helyen Szabó János Attila független, a harmadik helyen Eiveck Péter Sárváriakért Egyesület neve szerepel majd.

Sárvár 2. számú egyéni választókerületében először Németh Ernő György FIDESZ-KDNP, a második helyen Klimits István Sárváriakért Egyesület jelöltje szerepel a szavazólapon.

Sárvár 3. számú egyéni választókerületében – a sorsolás alapján – először Dr. Máhr Tivadar FIDESZ-KDNP, a második helyen Toldi Tamás Sárváriakért Egyesület neve lesz a szavazólapon.

Sárvár 4. számú egyéni választókerületében a szavazólapon először Kampelné Kozlovszki Marianna FIDESZ-KDNP, a második helyen Strompová Viktória Sárváriakért Egyesület neve szerepel majd.

A Sárváriakért Egyesület képviselőjelöltjei
A Sárváriakért Egyesület képviselőjelöltjei

Sárvár 5. számú egyéni választókerületében először Németh Róbert FIDESZ-KDNP, majd Szilágyi Tamás János Sárváriakért Egyesület jelöltje szerepel a szavazólapon.

Sárvár 6. számú egyéni választókerületében – a sorsolás alapján – először Enzsöl Róbert Sárváriakért Egyesület, a második helyen Benke Róbert független, a harmadik helyen Vinter István FIDESZ-KDNP neve lesz a szavazólapon.

Sárvár 7. számú egyéni választókerületében a szavazólapon először Kondora István FIDESZ-KDNP, a második helyen Gecse Balázs Sárváriakért Egyesület képviselőjelöltje szerepel majd.

Sárvár 8. számú egyéni választókerületében először Gácsi Tibor Sárváriakért Egyesület, majd Varga Jenő Antal FIDESZ-KDNP jelöltje lesz a szavazólapon.

További híreink

Június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárváron

2024.06.20

2024. június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárvár város területén. A földi kémiai védekezés a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2024. június 29-30.

Tovább...

Három kompenzációs listás képviselő lesz Sárváron

2024.06.18

A Sárvári Helyi Választási Bizottság a június 9-i helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásával kapcsolatban megállapította a kompenzációs listás választás eredményét az egyéni választókerületi választás eredményéről kiállított jogerős jegyzőkönyvek alapján.

Tovább...

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!