Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Elmaradnak az adventi programok és a vásár a Posta téren!

2020.11.11

A SARS-CoV-2 koronavírus miatt kialakult járványhelyzet miatt elmarad a karácsonyváró programsorozat és a hozzá kapcsolódó vásár a sárvári Posta téren.

Elmaradnak az adventi programok és a vásár a sárvári Posta téren!

A koronavírus-járvány tetőzése az egészségügyi szakemberek előzetes becslései szerint az adventi időszakban, azaz várhatóan november végén és decemberben várható. Az elmúlt hetekben a megbetegedések és halálesetek számának drasztikus növekedése az előrejelzések helyességét támasztja alá.

A Magyar Kormány Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. Az előbbieket és az Operatív Törzs iránymutatását figyelembe véve a szervező Nádasdy Kulturális Központ és a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. úgy döntött, hogy lemondja az adventi rendezvényeket és a vásárt. Az emberi egészség és élet védelme elsődleges.

Sárvár közterei azonban a hagyományokhoz hűen az idei advent idejére újra ünnepi díszbe öltöznek. Az adventi gyertya lángjai pedig a Nádasdy Ferenc Múzeum dísztermében lobbanak fel. Az ünnepi perceket a közösségi oldalakon és a Sárvári Televízióban követhetik figyelemmel.

Áldott, meghitt készülődést, jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Töltsék az idei karácsonyt szűk családi körben!

További híreink

Június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárváron

2024.06.20

2024. június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárvár város területén. A földi kémiai védekezés a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2024. június 29-30.

Tovább...

Három kompenzációs listás képviselő lesz Sárváron

2024.06.18

A Sárvári Helyi Választási Bizottság a június 9-i helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásával kapcsolatban megállapította a kompenzációs listás választás eredményét az egyéni választókerületi választás eredményéről kiállított jogerős jegyzőkönyvek alapján.

Tovább...

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!