Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

EU-s pályázatok

Egészségügyi alapszolgáltatási infrastruktúra fejlesztése Sárváron a 2. és a 3. számú gyermekorvosi körzetben - TOP_PLUSZ-3.3.2-21-VSI-2022-00004

Egészségügyi alapszolgáltatási infrastruktúra fejlesztése Sárváron

Sárvár Város Önkormányzata „Egészségügyi alapszolgáltatási infrastruktúra fejlesztése Sárváron a 2. és a 3. számú gyermekorvosi körzetben" című TOP_PLUSZ-3.3.2-21-VSI-2022-00004 azonosítószámú Széchenyi Terv Plusz program keretében felújította, átalakította korszerűsítette a Sárvár, Rákóczi F. u. 21. szám alatti épület utcafronti épületrészét. A Kivitelezés 2024. február 02-án befejeződött, kivitelezés teljesítése elérte a 100%-ot.

Az orvosi rendelők elhelyezésére szolgáló épület belső és külső kialakítása a mai kor követelményeinek megfelelően lett korszerűsítve. A fejlesztés során az egészségház épületgépészeti, épületvillamossági, épületszerkezeti fejlesztése valósult meg. A fejlesztés műszaki tartalma magában foglalja a határoló szerkezetek szigetelését, nyílászárócserét, napelemes rendszer telepítését, fűtéskorszerűsítést, villamos hálózat rekonstrukcióját. Az udvarban kerékpártámaszok, babakocsi tároló és akadálymentes parkoló került kialakításra.

A projekt 200,00 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósult meg.

A támogatás intenzitása a projekt elszámolható összköltségének 100 %-a

A kivitelezés teljesítése 2024.február 02-én elérte a 100%-ot.

A projektről további információ kérhető: Hangonyi Zoltán projektmenedzsertől (tel.: 30/9964246)

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Észrevétel bejelentése

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!