Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Az átadó ünnepség résztvevői t
Az átadó ünnepség résztvevői t

A Top Plusz pályázati forrásból megvalósult beruházással a volt tüdőgondozó utcafronti épületét teljes körűen felújították. Az udvarban kerékpártámaszok, babakocsi tároló, akadálymentes parkoló került kialakításra. A rendelő gépkocsival a Dévai Bíró Mátyás utca felől közelíthető meg.

A gyermekorvosi körzetek ellátásáról Dr. Izer Ildikó és Dr. Palatka János csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosok gondoskodnak, akiknek Kondora István polgármester adta át jelképesen a rendelők kulcsait. A két gyermekorvos munkáját három ápoló segíti: Varga Noémi, Némethné Márfi Tímea és Szukopné Soproni Izabella.

Az egyik új gyermekorvosi rendelő
Az egyik új gyermekorvosi rendelő

Az átadó ünnepség házigazdája Szabó Zoltán alpolgármester volt, a beruházást Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke, Kondora István polgármester és Vinter István önkormányzati képviselő méltatták. – Bízom abban, hogy a kiváló szakemberek, a modern, barátságos környezet hozzájárul a gyermekek gyógyulásához – mondta Kondora István.

Az átadón részt vett többek között Dr. Kondora Bálint, a vármegyei közgyűlés alelnöke, Dr. Drácz Lajos, a Szent László Kórház orvos igazgatója, Tarné Gagyi Viktória, a Magyar Államkincstár vasi igazgatója, Dr. Máhr Tivadar alpolgármester, Dr. Kulcsár László pályázati referens.

Projekttábla

További híreink

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.07.20

A képviselők módosították a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló rendeletet, kezdeményezték a sárvári gyermekorvosi alapellátási körzetek átalakítását, hozzájárultak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új beruházásához.

Tovább...

Telt házzal robogott be a Sörexpressz a Nádasdy-várba

2024.07.20

Pénteken este kezdetét vette a Sörexpressz és XXIV. Sávári Fúvószenei Várfesztivál a Nádasdy-vár Sárvárban. A Sárvári Koncertfúvószenekar rendezvényét Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg előbb a rendezvény színpadán, majd ingyenes sörcsapolással.

Tovább...

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!