Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Útfelújítás kezdődik kormányzati támogatással a Sport utcában

2021.10.17

Megújul Rábasömjénben a Sport utca Rábasömjéni utcától nyugatra eső szakasza. A beruházás 80 millió forintba kerül, amelyhez a Belügyminisztérium 40 millió forintos támogatást biztosított a sárvári önkormányzatnak.

Útfelújítás kezdődik kormányzati támogatással a Sport utcában

Kedden tartott bejárást az utcában Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester, Dr. Máhr Tivadar alpolgármester és Varga Károly, a városrész önkormányzati képviselője.

Már megkezdődtek az utcában az ivóvíz - és a szennyvíz - hálózat rekonstrukciójának munkálatai. Az útfelújítás munkálatainak munkaterület átadására – a Vasivíz Zrt. tájékoztatása szerint - legkorábban az október 25. napjával kezdődő héten kerülhet sor. A kivitelezési munkálatok – az időjárástól függően -legkésőbb 2022 tavaszán fejeződnek be.

Útfelújítás kezdődik kormányzati támogatással a Sport utcában

- A sárváriak joggal várják el, hogy évről – évre történjenek útfelújítások! Ez valóban nagyon fontos feladat, és ha a közelmúltra visszatekintünk, akkor azt láthatjuk, hogy a városon átvezető főút és több sárvári utca is megújult. Számos esetben a Magyar Kormány a Belügyminisztériumon keresztül biztosított ezekhez forrást. Most is egy támogatott útfelújítás tud megvalósulni a Sport utcában, amely remélem, hozzájárul ahhoz, hogy az életminőség javuljon itt Rábasömjénben – mondta Ágh Péter országgyűlési képviselő.

Varga Károly önkormányzati képviselő is örömének adott hangot, hogy egy újabb utca újulhat meg Rábasömjénben.

További híreink

Műszaki átadás Sárvár kertvárosi kerékpárútján

2024.09.11

Megtörtént augusztus 28-án a műszaki átadás a kertvárosi kerékpárúton, amely már most nagyon népszerű világító aszfaltjával a sárváriak körében. Dr. Máhr Tivadar alpolgármester elmondta, hogy járda és gyalogátkelőhely építésével folytatódik a közlekedés biztonságát szolgáló beruházások sora.

Tovább...

Befejeződik a csapadékvíz-elvezető rendszer megújítása

2024.09.11

Pályázati forrásból valósult meg a Kertváros nyugati részén a belterület védelmét szolgáló csapadékvíz-elvezető rendszer megújítását célzó beruházás, amely befejezéséhez közeledik.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.09.10

A sárvári képviselő-testület rendkívüli ülést tartott augusztus 29-én, ahol több, a város jövőjét meghatározó téma is napirendre került.

Tovább...

Augusztus 20-a Szent István királyunk és városunk ünnepe

2024.09.04

Augusztus 20-a államalapító Szent István királyunk ünnepe, az új kenyér napja, Magyarország hivatalos nemzeti ünnepe, egyben a magyar katolikus egyház egyik főünnepe. Sárváron a 43. Nemzetközi Folklórnapok keretében tartották a Szent István - napi ünnepséget a Nádasdy-vár udvarán.

Tovább...

Világító burkolatot kapott a kertvárosi kerékpárút

2024.08.21

Világító burkolatot kapott a kertvárosi kerékpárút, amelyet Dr. Máhr Tivadar alpolgármester augusztus 17-én napnyugta után ki is próbált kerékpárjával.

Tovább...

Motorok és rock a várban

2024.08.21

Kowalsky meg a Vega zenekar indította telt házzal a 23. Vármeeting nulladik napját, hogy aztán három napra a motoroké és a rockzenéjé legyen a főszerep a Nádasdy – várban.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!