Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Félpályás útlezárás van az Ipartelep utca külterületi szakaszán

2021.08.31

Sárvár északi városrészén egy második ipari zóna van kialakulóban, ahol a sárvári önkormányzat elkezdte a szennyvízhálózat kiépítését. A kivitelezési munkálatok miatt a következő mintegy 4 hétben félpályás útlezárásra kell számítani az Axiál Kft. melletti, 88-as főútra kivezető útszakaszon!

Félpályás útlezárás van az Ipartelep utca külterületi szakaszán

A Sárvár északi városrészén kialakuló második ipari zóna magánberuházások segítségével a következő években folyamatos fejlődéssel lehetőséget ad új, betelepülő vállalkozások telephely létesítéséhez, bővítéséhez. A sárvári önkormányzat, hogy elősegítse ennek a területnek a fejlődését, egy 100 millió forintos beruházás keretében kezdte el itt a szennyvízhálózat kiépítését.

Félpályás útlezárás van az Ipartelep utca külterületi szakaszán

A város önkormányzata és a helyi társadalom szívesen látja és megbecsüli az üzleti szféra vállalkozóit. A városban a vállalkozásokat az állami adókon (gépjárműadó, iparűzési adó) felül helyi adóteher nem terheli, ezzel is segítve gazdasági és pénzügyi boldogulásukat, döntéseiket. Sárvárt a 84-es főútvonal kerüli el, amely a várostól 10 km-re találkozik a M86-os számú autóúttal. A város így négy sávos autóúton érhető el.

Félpályás útlezárás van az Ipartelep utca külterületi szakaszán

1995-ben jött létre a város első Ipari Parkja, amely 1999-ben a Flextronics, ma Flex menedzsmentje alá került. A parkban több épületben, különböző iparágakban folytatnak termelési és disztribúciós tevékenységet. Az Ipari Park több ezer munkavállaló megélhetését biztosítja és termelési értékén keresztül hozzájárul a város működéséhez, a magas szintű szolgáltatásokhoz, a folyamatos fejlődéshez.

További híreink

Június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárváron

2024.06.20

2024. június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárvár város területén. A földi kémiai védekezés a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2024. június 29-30.

Tovább...

Három kompenzációs listás képviselő lesz Sárváron

2024.06.18

A Sárvári Helyi Választási Bizottság a június 9-i helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásával kapcsolatban megállapította a kompenzációs listás választás eredményét az egyéni választókerületi választás eredményéről kiállított jogerős jegyzőkönyvek alapján.

Tovább...

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!