Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Észrevétel bejelentőt indított az önkormányzat

2021.01.05

Az Észrevétel bejelentő alkalmazás segítségével a lakosok jelezhetik az önkormányzat számára, ha a városban megoldásra váró problémát találnak. Az űrlap a város hivatalos közösségi oldalán és weboldalán keresztül egyszerűen elérhető.

Észrevétel bejelentőt indított a sárvári önkormányzat

Mindannyian jártunk már úgy, hogy a lakóhelyünkön egy kátyúba botlottunk, megláttunk egy kiszáradt fát, elkeseredtünk egy illegálisan lerakott hulladékhalom láttán, vagy bosszankodtunk egy kiégett közterületi lámpa miatt. Sárvár Város Önkormányzata szeretné, ha ezek a feladatok a lakosság közreműködésével gyorsan megoldódnának, ezért Észrevétel bejelentőt indított, amely a város hivatalos közösségi oldalán és weboldalán keresztül egyszerűen elérhető.

Dr. Máhr Tivadar alpolgármester volt az ötletgazdája ennek az Észrevétel bejelentő portálnak, ahol a sárváriaknak csak egy elektronikus űrlapot kell kitölteniük, és egy kátyúval, kidőlt fával, nem működő közterületi lámpával kapcsolatos észrevételük már el is jut a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal illetékes szakembereihez.

- Élnünk kell azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a mai modern digitális világ ide tár elénk, és látjuk a jó példákat ezzel kapcsolatban, ezért úgy gondoltuk, hogy ez nekünk is követendő út lehet, ezért indítottuk ezt az Észrevétel bejelentőt a sárvári sajátosságokhoz igazítva. Eddig is sokan fordultak hozzánk telefonon, e-mailben egy - egy észrevétel kapcsán. Most ennek a digitális felületnek a használatával egyszerűbbé vált a probléma jelzése, és egyszerre el is jut a hivatal illetékes szakembereihez – mondta el Dr. Máhr Tivadar.

Észrevétel bejelentőt indított a sárvári önkormányzat

Az Észrevétel bejelentő űrlap a sarvar.hu/e-ugyfelszolgalat oldalon található, vagy a Sárvár Lendületben Facebook – oldal borítóképén rá kell kattintani az „Alkalmazás használata” gombra. Az űrlapon meg kell adnia a nevét, a telefonszámát és az e-mail címét, majd választani kell egyet a nyolc kategória közül, amelybe a bejelentése besorolható. A kategóriák: Közterületen álló kiszáradt, veszélyesnek tűnő fa; Biztonságos közlekedést zavaró növényzet; Megrongálódott közlekedési tábla; Kátyú, egyéb úthiba; Csapadékvíz – elvezetés; Közvilágítás; Illegális hulladék; Üzemképtelen, rendszám nélküli gépjármű közterületen. Ha van fotója, akkor csatolja azt is, és röviden írja le az észrevétel tárgyát.

- Köszönjük, ha segítenek abban, hogy Sárvár, a mi közös otthonunk a város lakói és a hozzánk látogató turisták számára is mindig egy rendezett, gondozott, szerethető kisváros képét mutassa! – húzta alá Dr. Máhr Tivadar alpolgármester.

Az E-ügyfélszolgálat Sárvár megújult hivatalos weboldalán, a sarvarvaros.hu felületen is elérhető.

További híreink

Új helyre költözik a tourinform iroda Sárváron

Új helyre költözik a tourinform iroda

2021.01.25

Heteken belül új helyen, a Sylvester János utca és a Kossuth tér sarkán kialakításra kerülő irodában kezdi meg működését a sárvári tourinform iroda. A helyiséget a sárvári önkormányzat vásárolta meg, a felújítást a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. végzi pályázati forrásból. A munkálatok már el is kezdődtek.

Tovább...
Négy illegális hulladéklerakót számolnak fel

Négy illegális hulladéklerakót számolnak fel

2021.01.25

Tavaly decemberben közel 7 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az önkormányzat a Tisztítsuk meg az Országot! program keretében a város közigazgatási területén lévő illegális hulladéklerakók felszámolására. A hulladékok begyűjtése január végén megkezdődik.

Tovább...
Online fogadóórát tart Szabó Zoltán alpolgármester Sárváron

Online fogadóórát tart Szabó Zoltán alpolgármester

2021.01.25

Online és telefonos fogadóórát tart Szabó Zoltán, a város társadalmi megbízatású, az egészségügyi és szociális területért felelős alpolgármestere február 2-án, kedden 10 és 11 óra között.

Tovább...
Indul a Sárvári Fotószafari

Indul a Sárvári Fotószafari

2021.01.20

A Nádasdy Kulturális Központ együttműködve több magyarországi egyetemmel izgalmas játékra hívja a sárváriakat január utolsó hetében. Öt napon át a város különféle helyszíneit érdemes felkeresni és ott egy szelfit készíteni. A keresés és a játék öröme mellett nyeremények is várják a résztvevőket.

Tovább...
Idén is pályázhatnak támogatásra a sárvári sportszervezetek

Idén is pályázhatnak támogatásra a sportszervezetek

2021.01.15

Sárvár Város Önkormányzata támogatási pályázatot írt ki sárvári székhelyű azon városi sportegyesületek, diák- és szabadidősport egyesületek, sportszövetségek, sportcélú alapítványok, sportközösségek részére, amelyek tevékenységi területükön számottevő sporteredményt tudnak felmutatni.

Tovább...
Online és telefonos fogadóórát tart Dr. Máhr Tivadar alpolgármester

Online és telefonos fogadóórát tart Dr. Máhr Tivadar alpolgármester

2021.01.14

Online és telefonos fogadóórát tart Dr. Máhr Tivadar alpolgármester január 19-én, kedden 14 órától 15 óráig. A sárváriak kérdéseiket, észrevételeiket ezen időtartamban telefonon, a 06 95 323 555-ös telefonszámon, e-mailben, az alpolgarmester@sarvar.hu címen és az alpolgármester Facebook-oldalán üzenetben jelezhetik.

Tovább...

Kiemelt híreink

Tájékoztató a hulladékszállítás változásairól

2021.01.07

Tájékoztató a hulladékszállítás változásairól
Bővebben...

Sárvár egyes közterületein kötelező a maszkviselés

2020.11.15

Sárvár egyes közterületein kötelező a maszkviselés
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »