Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Eső áztatta az idei Vármeetinget

2023.08.29

Az idei évben nem fogadta kegyeibe az időjárás a XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál szervezőit. Már a nulladik napon Kowáék koncertje végén megjött az égi áldás, amellyel aztán augusztus 3-a és 6-a között folyamatosan meg kellett küzdeni.

Kowalsky meg a Vega a nulladik napon zenélt

A XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál, az első fellépője a Phoenix RT volt. Ekkor köszöntötték Králl Csaba főszervezőt Moto Guzzis barátai születésnapja alkalmából a színpadon, amely éppen a Vármeeting Sárvár nulladik napjára esett! A Kowalsky meg a Vega indította be a XXII. Vármeeting nulladik napját.  21 óra után néhány perccel léptek színpadra Kowáék, akik rendszeres résztvevői a fesztiválnak. Több ezer ember énekelte, táncolta a zenekarral együtt számaikat. A közönség nagy részét a koncert vége felé leszakadó eső sem tudta eltántorítani a színpad közeléből.

A XXII. Vármeeting  Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál 1. napján ismét megérkezett az égi áldás!  A Depresszió és az Omen zenekarok nyitották a programot. Az est legjobban várt fellépője a Tankcsapda volt! Lukács Laci, Fejes Tamás és Sidlovics Gábor „Sidi” rendszeres fellépői a Vármeetingnek! Ahogy Laci fogalmazott: „Sárvár és a zenekar közös történetének első esős estéjén színpadon a Tankcsapda.” A szakadó eső sem tántorította el a leglelkesebb rajongókat a színpadtól.

Eső áztatta az idei Vármeetinget

A XXII. Vármeeting – Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál 2. napja streetfighter show-val indult. Borbély Kornél és Kötél István izzította az aszfaltot a Sárvár Aréna előtti aszfalton.

A parkolóban Kiss Norbi négyszeres EU-bajnok kamionversenyző tartott bemutatót.

A program a Solti Bikák kötélhúzó bemutatójával folytatódott. A Vármeeting motorosaiból verbuválódott csapattal mérték össze erejüket, ebben a versenyben esélye sem volt a motoros csapatnak.  A bemutatón jelen lévő gyermekeket is beavatták a kötélhúzás rejtelmeibe.

Idén is közkedvelt volt a Lord zenekar

A motoros felvonulá is új helyszínről, a Sárvár Aréna mellől indult. Idén a Wild West Truck Fest Sárvár kamionos résztvevői is nagy számban csatlakoztak hozzájuk!

A XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál zárónapján a Lord zenekar már a koraesti órákban megtöltötte a vár udvarát. Paksi Endre és csapata, az Ossian felforrósította a hűvös estét, aztán a Road zenekar metál zenéje ismét megrezegtette a vár falait.

Sokan összegyűltek a Nádasdy-vár udvarán

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2023

Lomtalanítási tájékoztató 2023

2023.09.19

Az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. az idei évben is biztosítja a lakossági ügyfelei részére a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását. Sárvár település közigazgatási területén az éves lomtalanítás három körzetben, három időpontban kerül megszervezésre.

Tovább...
Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

2023.09.18

Szeptember 21-én, csütörtökön ismét állásbörzét szervez Sárváron a Változó Világért Alapítvány. Helybe jönnek a munkáltatók, akik munkavállalókat keresnek a környékben élők közül.

Tovább...
Az édesanyákat köszöntötték a sárvári Városházán

Az édesanyákat köszöntötték a Városházán

2023.09.18

A Sárvári Védőnői Szolgálat munkatársai az anyatejes világnap alkalmából rendeztek ünnepséget a Városházán. A gyermeküket anyatejjel tápláló édesanyákat köszöntik ezen a napon.

Tovább...
Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben Sárváron

Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben

2023.09.15

Szeptember 18-tól változik a betegellátás rendje a 2. számú felnőtt háziorvosi körzetben. A helyettesítő orvos Dr. Tóth Renáta belgyógyász és háziorvostan szakorvos lesz. A rendelési idő módosul, keddenként 14:30 és 18:00 között, valamint csütörtökönként 8:00 és 12:00 között várják a betegeket.

Tovább...
Egymás után sorjáztak a néptáncbemutatók a színpadon

A sárvári szüret a néphagyományok őrzője

2023.09.14

Szeptember 9-én szervezték meg a Sárvári Szüret programját a Nádasdy-vár hátsó udvarában. A szüret előestéjén már a Jurta zenekar táncháza hívogatta az érdeklődőket, szombat délután pedig egymás után sorjáztak a néptáncbemutatók a színpadon, ahol Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg a programot.

Tovább...
Felavatták Takács Imre emléktábláját Rábasömjénben

Felavatták Takács Imre emléktábláját Rábasömjénben

2023.09.08

A rábasömjéni közösségi ház a helyben született Takács Imre költő nevét vette fel idén, a költészet napján. Kondor János festőművész elkészítette a költő emléktábláját, amelynek avató ünnepségére augusztus 31-én Takács Imre születésnapján került sor a közösségi ház falánál.

Tovább...

Kiemelt híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2023

2023.09.19

Lomtalanítási tájékoztató 2023
Bővebben...

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

2023.09.18

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »