Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Eredicsné Mayer Éva és Pernecker Csilla megyei kitüntetésben részesült

2024.03.21

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából a Vas Vármegyei Közgyűlés március 14-én tartott ünnepi ülést a vasegerszegi művelődési házban. A megemlékezés keretében Vas Vármegye Szolgálatáért „Oktatási Tagozata” elismerésben részesült Eredicsné Mayer Éva, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola tanára és Pernecker Csilla, a Sárvári Tinódi Gimnázium tanára.

Eredicsné Mayer Éva és Pernecker Csilla megyei kitüntetésben részesült

A kitüntetetteket Kondora István polgármester Vámos Zoltán főispánnal és dr. Kondora Bálinttal, a Vas Vármegyei Közgyűlés alelnökével köszöntötte.

Eredicsné Mayer Éva a díjátadón

Eredicsné Mayer Éva 1984 óta tagja a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola pedagógus közösségének. Kezdetben matematikát és testnevelést, 1994-től német nyelvet is tanít. Pedagógiai ismereteit folyamatosan bővíti. A Diákönkormányzat munkáját segítő tanárként a közösségi életbe történő beilleszkedésre, egymás segítésére, elfogadásra, kooperatív együttműködésre ösztönzi tanulóit. Rendkívül sokrétű programokkal, tartalmas szabadidős elfoglaltságokkal teszi változatossá az iskolai mindennapokat. Diákjai évek óta eredményesen szerepelnek a tanulmányi és sportrendezvényeken. Alkotó gondolkodásmódjával, a feladatok pontos végrehajtásával, iskolája és tanulói iránti elhivatottságával minta a felnövekvő pedagógus nemzedék számára.

Pernecker Csilla a díjátadón

Pernecker Csilla 1985-től a sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskolában kezdett tanítani, ahol osztályfőnöki feladati mellé karnagyként megkapta az iskola 70 fős gyermekkórusát is. Az iskola kulturális életének szervezője, az iskola és a városi rendezvények állandó szereplői lettek diákjaival. 1993-ban a sárvári Tinódi Gimnáziumban folytatta pályáját. Énektanári és kórusvezetői munkája mellett osztályfőnöki feladatokat is ellátott, majd 1998-ban magyar nyel és irodalom szakos középiskolai tanári diplomát is szerzett. A gimnázium kulturális életének egyik irányítója lett. Mindkét tantárgya kiváló lehetőséget kínál arra, hogy felkeltse tanítványai érdeklődését a művészetek iránt, amelyet személyes példamutatással is erősít. A tehetséggondozás feladatát a rendszeres, tanórán kívüli munkával valósította meg. Nemcsak a tehetséges, hanem a hátrányos helyzetű diákoknak is segítséget nyújt. Eddigi pályafutása alatt mindig is törekedett a hiteles, korrekt, következetes pedagógusi magatartásra. 2001-2018 között az ikervári Castrum Gemini Énekegyüttest is vezetette.

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!