Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Elektronikai hulladék és használt gumiabroncs gyűjtés

2024.01.16

Sárvár Város Önkormányzata a sárvári lakóhellyel rendelkező magánszemélyek számára lehetőséget biztosít arra, hogy az elektronikai hulladék körébe tartozó háztartási eszközöket (például: hűtő, Tv, mikrohullámú sütő stb.), továbbá a használt gumiabroncs hulladékot leadják.

A Hegyközségben lehet leadni az elektronikai hulladékot

A gyűjtés helye: az említett hulladékok gyűjtése a Sárvár-Hegyközség Vöröskavicsos utca végén található régi hulladéklerakó (ld. térképrészlet)

Az elektronikai hulladék leadására vasárnapot kivéve, március 20. (szerda) – március 28. (csütörtök) és április 2. (kedd) – április 6. (szombat) közötti időszakban, 8 óra és 17 óra között lesz lehetőség.

Áprilisban gyűjtik ismét a használt gumiabroncsot

A gumiabroncs hulladék leadására vasárnapot kivéve, április 15. (hétfő) - április 27. (szombat) közötti időszakban, 8 óra és 17 óra között lesz lehetőség.

A hulladék leadása kizárólag sárvári lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező magánszemélyek számára lakcímkártya bemutatása ellenében lehetséges.

A fenti gyűjtési időszak teljes időtartama alatt egy sárvári magánszemély csak egy alkalommal adhat le hulladékot az alábbiak szerint:

- legfeljebb 1 m3 elektronikai hulladék adható le

- legfeljebb 4 darab, 3,5 tonna össztömeget meg nem haladó gépjármű használt gumiabroncsa adható le.

 

Együttműködésüket köszönjük!

Sárvár Város Önkormányzata

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!