Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Elektronikai hulladék és használt gumiabroncs gyűjtés

2024.01.16

Sárvár Város Önkormányzata a sárvári lakóhellyel rendelkező magánszemélyek számára lehetőséget biztosít arra, hogy az elektronikai hulladék körébe tartozó háztartási eszközöket (például: hűtő, Tv, mikrohullámú sütő stb.), továbbá a használt gumiabroncs hulladékot leadják.

A Hegyközségben lehet leadni az elektronikai hulladékot

A gyűjtés helye: az említett hulladékok gyűjtése a Sárvár-Hegyközség Vöröskavicsos utca végén található régi hulladéklerakó (ld. térképrészlet)

Az elektronikai hulladék leadására vasárnapot kivéve, március 20. (szerda) – március 28. (csütörtök) és április 2. (kedd) – április 6. (szombat) közötti időszakban, 8 óra és 17 óra között lesz lehetőség.

Áprilisban gyűjtik ismét a használt gumiabroncsot

A gumiabroncs hulladék leadására vasárnapot kivéve, április 15. (hétfő) - április 27. (szombat) közötti időszakban, 8 óra és 17 óra között lesz lehetőség.

A hulladék leadása kizárólag sárvári lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező magánszemélyek számára lakcímkártya bemutatása ellenében lehetséges.

A fenti gyűjtési időszak teljes időtartama alatt egy sárvári magánszemély csak egy alkalommal adhat le hulladékot az alábbiak szerint:

- legfeljebb 1 m3 elektronikai hulladék adható le

- legfeljebb 4 darab, 3,5 tonna össztömeget meg nem haladó gépjármű használt gumiabroncsa adható le.

 

Együttműködésüket köszönjük!

Sárvár Város Önkormányzata

További híreink

Elfogadták a város 2024. évi költségvetését

2024.02.20

A képviselők egyhangú döntéssel elfogadták a sárvári önkormányzat 2024. évi költségvetését a februári képviselő-testületi ülésen. A költségvetés főösszege 6,6 milliárd forint lett. Az ülésen több beszámolót is elfogadtak.

Tovább...

Megnyitotta kapuit Sárvár új prémiumkategóriás szállodája

2024.02.19

Megnyitotta kapuit Sárvár új prémiumkategóriás szállodája, amelyet Ágh Péter és Hende Csaba országgyűlési képviselők Kondora István polgármesterrel, a megye és a város vezetőivel együtt tekintettek meg. A vendégeket Alfred Hackl, a Melea – The Health Concept igazgatója és Bencze Zsolt, a szállodát fejlesztő és üzemeltető Unione Sárvár Kft. ügyvezetője fogadta.

Tovább...

Újabb segítséget hozott a Dolorosa Sárvárra

2024.02.19

Új eszközökkel ajándékozta meg a Dolorosa Alapítvány a Sárvári Védőnői Szolgálatot. A sárvári kötődésű humanitárius szervezet - önzetlen támogatóinak köszönthetően - egy ultrahangos szívhangvizsgáló készüléket, egy hallásvizsgáló készüléket és egy mérleget adományozott a védőnők számára.

Tovább...

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron

2024.02.15

Helybe jönnek az állásbörzére a munkáltatók, akik munkavállalókat keresnek a környéken élők közül. Nem kell írni, telefonálni, vagy utazni sokfelé azért, hogy kapcsolatba kerüljenek velük az érdeklődők, személyesen lehet megkeresni a cégeket egy helyen és egy időben.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.02.02

Kitüntetés-átadással kezdődött a januári képviselő-testületi ülés, majd több beszámoló is napirendre került.

Tovább...

Dr. Szeibert János helytörténeti munkáját mutatták be a múzeumban

2024.02.02

A Magyar Kultúra Napja alkalmából mutatták be a Nádasdy Ferenc Múzeum dísztermében dr. Szeibert János Sárvár története 1848-ig című munkáját, amely nemcsak könyvünnep volt, de várostörténeti pillanat is. A kéziratra múlt évben egy online piactéren talált rá Ágh Péter országgyűlési képviselő, aki aztán kezdeményezte a helytörténeti kötet megjelentetését.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!