Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Csende Sándor, Kántás Zoltán és Bognár Balázs az aláíráskor

Együttműködési megállapodást kötött március 22-én a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodást Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Kántás Zoltán, a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója látta el kézjegyével a VitalMed Hotel konferenciatermében. Jelen volt az eseményen Csende Sándor tűzoltó alezredes, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség megbízott vezetője.

Kántás Zoltán elmondta, egy tavaly októberi vízből mentési gyakorlat adta az ötletet az együttműködés kibővítésére.

Kántás Zoltán és Bognár Balázs látta el kézjegyével a megállapodást

Dr. Bognár Balázs rámutatott, az együttműködés elősegíti a lakosság érzékenyítését is. Egy újabb lehetőség nyílik arra, hogy az állampolgárokhoz eljussanak azok a preventív üzenetek, amelyek akár a szén-monoxid-mérgezések, vagy halálos tűzesetek megelőzését szolgálhatják.

A dandártábornok ajándéktárgyakat nyújtott át a fürdőigazgató számára

Az együttműködés megkötése alkalmából a dandártábornok ajándéktárgyakat nyújtott át a fürdőigazgató számára. A Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nevében egy őrségi tálat, valamint a sárvári születésű festőművész, grafikus, Mészáros László 1988-ban megfestett a Tűzoltás Története című szekkójának kicsinyített mását adományozta a Sárvári Gyógyfürdő Kft. részére.

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!