Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Duplázott a Sárvár FC

2021.06.16

A Sárvár FC felnőtt labdarúgócsapata a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság megnyerését követően június elején a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupát is elhódította.

Duplázott a Sárvár FC

A Király Sportcentrumban rendezett villanyfényes megyei döntőben a Sárvár FC, Szabó Roland, Tóth Márkó és Horváth Kevin 1-1- góljával, valamint Papp Márton mesterhármasával, 6-1 arányban múlta felül a Vas Megyei II. osztály Északi csoportjának bajnokát, a Zanati KSE-Haladás VSE csapatát. A kupát a névadótól, a Haladás egykori kiválóságától, a tizenegyszeres válogatott Halmosi Zoltántól vehette át a sárvári csapat.

- Egy nagyon dinamikus és jó focit játszó Haladás volt az ellenfelünk, akik végig erős letámadást játszottak, ezzel próbálták blokkolni a labdakihozatalunkat. Mi viszont szervezetten játszva sokszor tudtunk emberelőnyős helyzetet kialakítani a kapujuk előtt, és ami fontos, a mai meccsen nagyon jó volt a helyzetkihasználásunk is - értékelte a látottakat Haraszti Zsolt edző.

 A kupamérkőzés előtt, szintén a Király Sportcentrumban került sor a Vas megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság aranyérmeinek átadására. Az érmeket és a kupát prof. dr. Gadányi Károly, az MLSZ Vas Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöke, Dobány Lajos, az MLSZ megyei igazgatója, valamint Gaál László a Versenybizottság elnöke adták át. A Sárvár FC kispadján Kovács Balázs kezdte a 2020-21-es bajnoki szezont, aki 12 mérkőzésen keresztül irányította a csapatot. Ezt követően Haraszti Zsolt lett az edző, aki a hátralevő 20 összecsapáson dirigálta az SFC-t.

 A sárvári zöld-fehérek végül 24 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel, imponáló, plusz 74-es gólkülönbséggel a második helyezett Király SE-t 9 ponttal megelőzve lettek bajnokok.

Duplázott a Sárvár FC

- Úgy vélem, mindkettőnk nevében mondhatom, hogy egy szorgalmas, tisztességes, jól küzdő gárdát irányíthattunk a bajnokság során. A pozitív hozzáállásuknak köszönhetően nem csak erőnlétben, hanem játékban is fölé tudtunk nőni a megyei első osztály mezőnyének. Hullámvölgy természetesen adódott szezon közben, de szerencsére, hála a játékosok jó hozzáállásnak, sikerült kimásznunk ebből - mondta Haraszti edző.

 Természetesen a jövőről is megkérdeztük a Sárvár FC edzőjét, hiszen a megyei bajnoki cím megnyerésével a csapat jogot szerzett az NB III-as osztályozón való részvételre.

- A bajnokság megnyerését követően rögtön elkezdődtek az egyeztetések a csapat és a klub vezetői között. A vezetőség nem zárkózott el a magasabb osztályba lépés elől, ám ott is csak a korábbiakkal azonos feltételeket tudta volna biztosítani. A mi játékosaink amatőrök, tehát munka mellett fociznak, járnak edzésre, míg az NBIII-ban – ezt a korábbi évekből mi is jól tudhatjuk - a játékosok nagy része profiként szerepel, tehát nem dolgozik. Így aztán minden körülményt tárgyilagosan végig gondolva, mivel nem szerettünk volna „pofozógépek” lenni, úgy véltük, hogy nem szabad vállalni a magasabb osztályú szereplést. A célunk most az, hogy a jövő évi megyei első osztályú bajnokságra együtt tudjuk tartani a jelenlegi társaságot, és azt kell, hogy mondjam, hogy a jelenlegi állás szerint ez sem lesz egyszerű! - zárta a beszélgetést Haraszti Zsolt edző.

További híreink

A város több pontján valósulnak meg pályázati forrásból fejlesztések

A város több pontján valósulnak meg pályázati forrásból fejlesztések

2023.05.23

Sárvár Város Önkormányzata a Vas Vármegyei Önkormányzati Hivatallal közösen nyújtott be pályázatot az „Élhető települések” című pályázati felhívásra. A komplex fejlesztési elképzelések megvalósítására a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében 600 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a konzorcium.

Tovább...
Lezárult a tavaszi találkozók sora Sárváron

Lezárult a tavaszi találkozók sora

2023.05.22

Az 5. számú választókerületben folytatódott a lakossági fórumok sora. A házigazda Németh Róbert, a körzet önkormányzati képviselője volt, aki röviden ismertette az elmúlt időszak eredményeit.

Tovább...
Sárvári óvodások gyakorolták a biztonságos közlekedést

Nagycsoportos óvodások gyakorolták a biztonságos közlekedést

2023.05.22

A „Biztonságosan az iskolába” rendezvénysorozat keretében a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet – az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával – nagycsoportos óvodások számára szervez országos közlekedésbiztonsági programot. A rendezvénysorozat második állomása a Sárvári Tinódi Gimnázium tornacsarnoka volt.

Tovább...
Elballagtak a sárvári végzős középiskolások

Elballagtak a sárvári végzős középiskolások

2023.05.22

A Sárvári Tinódi Gimnázium, a Sárvári Turisztikai Technikum és a Barabás György Műszaki Szakképző Iskola végzős diákjai május 5-én ballagtak, és bízunk abban, hogy sikerrel teljesítettek az írásbeli vizsgákon.

Tovább...
Sárvár is csatlakozott a Futókörök Napjához

Sárvár is csatlakozott a Futókörök Napjához

2023.05.13

Május 21-én megrendezésre kerül a „Futókörök Napja 2023” program, amelynek egyik helyszíne Sárvár. Az ország 25 különböző pontján lehet birtokba venni az Aktív Magyarországért felelős Államtitkárság támogatásával és a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) szakmai koordinálásával elkészült rekortán borítású futóköröket.

Tovább...
Lakossági fórum Sárváron a Petőfi utcában

Lakossági fórum

2023.05.13

Az elmúlt év munkájának értékelése, valamint a 2023. évi feladatok, elképzelések bemutatása céljából lakossági fórumot tartanak kedden a Petőfi utcában.

Tovább...

Kiemelt híreink

Millió lépés az iskoládért

2023.04.10

Millió lépés az iskoládért
Bővebben...

2023-as hulladéknaptárak Sárvár

2023.01.05

2023-as hulladéknaptárak Sárvár
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »