Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Duplázott a Sárvár FC

2021.06.16

A Sárvár FC felnőtt labdarúgócsapata a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság megnyerését követően június elején a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupát is elhódította.

Duplázott a Sárvár FC

A Király Sportcentrumban rendezett villanyfényes megyei döntőben a Sárvár FC, Szabó Roland, Tóth Márkó és Horváth Kevin 1-1- góljával, valamint Papp Márton mesterhármasával, 6-1 arányban múlta felül a Vas Megyei II. osztály Északi csoportjának bajnokát, a Zanati KSE-Haladás VSE csapatát. A kupát a névadótól, a Haladás egykori kiválóságától, a tizenegyszeres válogatott Halmosi Zoltántól vehette át a sárvári csapat.

- Egy nagyon dinamikus és jó focit játszó Haladás volt az ellenfelünk, akik végig erős letámadást játszottak, ezzel próbálták blokkolni a labdakihozatalunkat. Mi viszont szervezetten játszva sokszor tudtunk emberelőnyős helyzetet kialakítani a kapujuk előtt, és ami fontos, a mai meccsen nagyon jó volt a helyzetkihasználásunk is - értékelte a látottakat Haraszti Zsolt edző.

 A kupamérkőzés előtt, szintén a Király Sportcentrumban került sor a Vas megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság aranyérmeinek átadására. Az érmeket és a kupát prof. dr. Gadányi Károly, az MLSZ Vas Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöke, Dobány Lajos, az MLSZ megyei igazgatója, valamint Gaál László a Versenybizottság elnöke adták át. A Sárvár FC kispadján Kovács Balázs kezdte a 2020-21-es bajnoki szezont, aki 12 mérkőzésen keresztül irányította a csapatot. Ezt követően Haraszti Zsolt lett az edző, aki a hátralevő 20 összecsapáson dirigálta az SFC-t.

 A sárvári zöld-fehérek végül 24 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel, imponáló, plusz 74-es gólkülönbséggel a második helyezett Király SE-t 9 ponttal megelőzve lettek bajnokok.

Duplázott a Sárvár FC

- Úgy vélem, mindkettőnk nevében mondhatom, hogy egy szorgalmas, tisztességes, jól küzdő gárdát irányíthattunk a bajnokság során. A pozitív hozzáállásuknak köszönhetően nem csak erőnlétben, hanem játékban is fölé tudtunk nőni a megyei első osztály mezőnyének. Hullámvölgy természetesen adódott szezon közben, de szerencsére, hála a játékosok jó hozzáállásnak, sikerült kimásznunk ebből - mondta Haraszti edző.

 Természetesen a jövőről is megkérdeztük a Sárvár FC edzőjét, hiszen a megyei bajnoki cím megnyerésével a csapat jogot szerzett az NB III-as osztályozón való részvételre.

- A bajnokság megnyerését követően rögtön elkezdődtek az egyeztetések a csapat és a klub vezetői között. A vezetőség nem zárkózott el a magasabb osztályba lépés elől, ám ott is csak a korábbiakkal azonos feltételeket tudta volna biztosítani. A mi játékosaink amatőrök, tehát munka mellett fociznak, járnak edzésre, míg az NBIII-ban – ezt a korábbi évekből mi is jól tudhatjuk - a játékosok nagy része profiként szerepel, tehát nem dolgozik. Így aztán minden körülményt tárgyilagosan végig gondolva, mivel nem szerettünk volna „pofozógépek” lenni, úgy véltük, hogy nem szabad vállalni a magasabb osztályú szereplést. A célunk most az, hogy a jövő évi megyei első osztályú bajnokságra együtt tudjuk tartani a jelenlegi társaságot, és azt kell, hogy mondjam, hogy a jelenlegi állás szerint ez sem lesz egyszerű! - zárta a beszélgetést Haraszti Zsolt edző.

További híreink

November 3-ig lehet pályázni a Bursa Hungarica ösztöndíjra Sárváron

November 3-ig lehet pályázni a Bursa Hungarica ösztöndíjra

2022.09.29

Sárvár Város Önkormányzata 2022-ben is csatlakozott a felsőoktatási intézmények hátrányos szociális helyzetű hallgatói, illetőleg felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2023. évi fordulójához.

Tovább...
Adatkábeleket fektetnek Sárváron

Adatkábeleket fektetnek Sárváron

2022.09.26

A Magyar Állam és az Európai Unió finanszírozásával az MVM NET Távközlési Szolgáltató Zrt. megbízásából az országos optikai hálózatok fejlesztésére, ennek keretében adatkábelek fektetésére kerül sor Sárváron.

Tovább...
Tájékoztatás vízkorlátozásról Sárvár

Tájékoztatás vízkorlátozásról

2022.09.26

A VASIVÍZ ZRt. tájékoztatása szerint rekonstrukciós, felújítási munkálatok miatt a vízszolgáltatás szünetelni fog 2022. szeptember 27-én kedden várhatóan 8.00 óra és 13.00 óra közötti időtartamban az alábbi területen:

Tovább...
Emelkedett a fűtéstámogatás mértéke és bővült a jogosultak köre Sárváron

Emelkedett a fűtéstámogatás mértéke és bővült a jogosultak köre

2022.09.23

A nyári szünet utáni első rendes ülését tartotta csütörtökön a sárvári képviselő-testület, ahol több rendeletet is módosítottak, és a város fejlődését meghatározó ügyekről is döntöttek.

Tovább...
Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról

2022.09.23

A rezsiköltségek emelkedése miatt, annak érdekében, hogy a leginkább rászorulókat az önkormányzat a lehetőségeihez képest minél nagyobb mértékben támogathassa, az egyedi fűtési támogatásra jogosultak körét a Képviselő-testület az elmúlt ülésén hozott döntésével a nagycsaládosok és a nyugdíjasok mellett kiterjesztette a gyermeküket egyedül nevelő szülőkre is.

Tovább...
Lakossági barnakőszén felmérés indult Sárváron

Lakossági barnakőszén felmérés indult

2022.09.22

A Belügyminisztérium az önkormányzatok közreműködését kérte a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények felmérésében. Sárvár Város Önkormányzata arra kéri a város lakosságát, hogy aki lakóingatlana fűtéséhez barnakőszenet is felhasznál, jelezze a felhasználni tervezett kőszén mennyiségét.

Tovább...

Kiemelt híreink

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról

2022.09.23

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról
Bővebben...

Lakossági barnakőszén felmérés indult

2022.09.22

Lakossági barnakőszén felmérés indult Sárváron
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »