Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Dübörgő motorok, teltházas koncertek

2021.08.15

Négynapos programmal ünnepelt a XX. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál a Nádasdy-várban. Szinte minden este megtelt a neves hazai zenekarok koncertjeire a várudvar és sor került a hagyományos motoros felvonulásra is.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

– A jubileumra külföldi zenekarokat is hívtunk volna, de a vírushelyzet sok mindent felülírt. A rendezvény így is különleges élmény, hiszen a koncertek helyszíne európai viszonylatban egyedülálló. Sokan érkeztek Ausztriából és Németországból is – mondta el Králl Csaba főszervező. Idén is sátorozhattak a találkozóra jövő vasparipások a vár külső udvarán, tovább fokozva a fesztiválhangulatot.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

Csütörtökön, az első estén a Tortuga, az 50 éves fennállására készülő Lord és a Hooligans lépett színpadra. A több ezer rockrajongót péntek este az I’m Dorothy, az Alvin és a mókusok, a Tankcsapda és a Bad Ferro szórakoztatta.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

A csaknem félezer motoros szombaton délután vonult fel negyvenöt kilométeres útvonalon. A szombat esti fellépők: a Down For Whatever, a Pokolgép és a Road együttes. Ekkor köszöntötte a jubiláló rendezvényt és főszervezőjét, Králl Csabát Kondora István polgármester, valamint Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

A hatalmas bulizós hétvégét a Con Classe, a Hollywood Rose, a Depresszió és a Kowalsky meg a Vega koncertje zárta.

További híreink

Közel két milliárdos high-tech fejlesztést adtak át a Ságában

2024.05.23

Csaknem kétmilliárd forint értékben adtak át új, robotizált gépeket a Sága Foods Zrt. sárvári üzemében. A beruházás a Nemzetgazdasági Minisztérium Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programjának köszönhetően valósulhatott meg. Ez a fejlesztés előszobája annak a nagyberuházásnak, amelynek keretében megépül városunkban az új Sága-üzem.

Tovább...

Tovább javul a Kertváros csapadékvíz-elvezetése

2024.05.22

A Kertváros csapadékvíz-elvezetésének javítása is része az „Élhető Sárvár” elnevezésű projektnek, amelyben több fontos beruházás valósulhatott meg az elmúlt időszakban Sárváron. A Kertváros esetében a lakosságot is bekapcsolták a projektbe, és egy szemléletformáló akció keretében esővízgyűjtő hordókat kaphattak a beruházással érintett utcák lakói.

Tovább...

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!