Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Dr. Borzon Judit háziorvost köszöntötték a Városházán

2024.01.08

Dr. Borzon Juditot, a 4. számú felnőtt háziorvosi körzet tavaly év végén nyugdíjba vonult orvosát köszöntötték a Városházán.

Kondora István polgármester Szabó Zoltán alpolgármesterrel együtt mondott köszönetet Dr. Borzon Judit háziorvosnak

Kondora István polgármester Szabó Zoltán alpolgármesterrel együtt mondott köszönetet három évtizedes háziorvosi tevékenységéért. Dr. Borzon Judit 1980-ban szerzett általános orvosi diplomát, 1985-ben belgyógyászatból, 1998-ban üzemorvostanból és háziorvostanból tett szakvizsgát. 1981 és 1992 között a Sárvári Kórház belgyógyászaként dolgozott. 

Dr. Borzon Judit háziorvost köszöntötték a sárvári városházán

1993-tól háziorvosként folytatta a város polgárainak gyógyítását. Évtizedeken keresztül a gyógyításba és hivatásba vetett hittel végezte kiemelkedő szakmai tevékenységét.

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!