Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Dr. Borzon Judit háziorvost köszöntötték a Városházán

2024.01.08

Dr. Borzon Juditot, a 4. számú felnőtt háziorvosi körzet tavaly év végén nyugdíjba vonult orvosát köszöntötték a Városházán.

Kondora István polgármester Szabó Zoltán alpolgármesterrel együtt mondott köszönetet Dr. Borzon Judit háziorvosnak

Kondora István polgármester Szabó Zoltán alpolgármesterrel együtt mondott köszönetet három évtizedes háziorvosi tevékenységéért. Dr. Borzon Judit 1980-ban szerzett általános orvosi diplomát, 1985-ben belgyógyászatból, 1998-ban üzemorvostanból és háziorvostanból tett szakvizsgát. 1981 és 1992 között a Sárvári Kórház belgyógyászaként dolgozott. 

Dr. Borzon Judit háziorvost köszöntötték a sárvári városházán

1993-tól háziorvosként folytatta a város polgárainak gyógyítását. Évtizedeken keresztül a gyógyításba és hivatásba vetett hittel végezte kiemelkedő szakmai tevékenységét.

További híreink

Elfogadták a város 2024. évi költségvetését

2024.02.20

A képviselők egyhangú döntéssel elfogadták a sárvári önkormányzat 2024. évi költségvetését a februári képviselő-testületi ülésen. A költségvetés főösszege 6,6 milliárd forint lett. Az ülésen több beszámolót is elfogadtak.

Tovább...

Megnyitotta kapuit Sárvár új prémiumkategóriás szállodája

2024.02.19

Megnyitotta kapuit Sárvár új prémiumkategóriás szállodája, amelyet Ágh Péter és Hende Csaba országgyűlési képviselők Kondora István polgármesterrel, a megye és a város vezetőivel együtt tekintettek meg. A vendégeket Alfred Hackl, a Melea – The Health Concept igazgatója és Bencze Zsolt, a szállodát fejlesztő és üzemeltető Unione Sárvár Kft. ügyvezetője fogadta.

Tovább...

Újabb segítséget hozott a Dolorosa Sárvárra

2024.02.19

Új eszközökkel ajándékozta meg a Dolorosa Alapítvány a Sárvári Védőnői Szolgálatot. A sárvári kötődésű humanitárius szervezet - önzetlen támogatóinak köszönthetően - egy ultrahangos szívhangvizsgáló készüléket, egy hallásvizsgáló készüléket és egy mérleget adományozott a védőnők számára.

Tovább...

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron

2024.02.15

Helybe jönnek az állásbörzére a munkáltatók, akik munkavállalókat keresnek a környéken élők közül. Nem kell írni, telefonálni, vagy utazni sokfelé azért, hogy kapcsolatba kerüljenek velük az érdeklődők, személyesen lehet megkeresni a cégeket egy helyen és egy időben.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.02.02

Kitüntetés-átadással kezdődött a januári képviselő-testületi ülés, majd több beszámoló is napirendre került.

Tovább...

Dr. Szeibert János helytörténeti munkáját mutatták be a múzeumban

2024.02.02

A Magyar Kultúra Napja alkalmából mutatták be a Nádasdy Ferenc Múzeum dísztermében dr. Szeibert János Sárvár története 1848-ig című munkáját, amely nemcsak könyvünnep volt, de várostörténeti pillanat is. A kéziratra múlt évben egy online piactéren talált rá Ágh Péter országgyűlési képviselő, aki aztán kezdeményezte a helytörténeti kötet megjelentetését.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!