Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Újra koncertek a várban

2021.06.28

Hosszú és nehéz kihagyás után újra zenei programokkal várják a közönséget a Nádasdy-várban. Az első koncerten a Balkan Fanatik köszöntötte pörgös, vidám hangulatú zenével a sárvári közönséget. Előzenekarként a Born Jovi Tribute Zenekar hangolta a közönséget Bon Jovi jól ismert dalaival.

Újra koncertek a sárvári várban

A Balkan Fanatik 2002-ben alakult, amikor az együttes tagjai több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött úgy döntöttek, hogy átlépik a műfaji és stílusbeli határokat és egyesítik zenei elképzeléseiket. A zenekar szinte küldetésének tekinti, hogy a hosszú pandémiát követően jól ismert dallamaikkal újrahangolják, felszabadítsák rajongóikat és általában a zene kedvelőit. Szeretnék elérni, hogy mindazok, akik korábban is koncertekre jártak, keljenek fel a fotelből és újra engedjék magukat elvarázsolni az élő zene minden hangjával.

Sárvári koncertjükre így azokkal a szerzeményeikkel érkeztek, melyek jó hangulatot teremtenek és megtáncoltatják hallgatóságukat. A produkció célja a zenei kultúrák, stílusok megismertetése nemcsak a magyar, hanem a más nyelven értőkkel is. Természetes ezért számukra, hogy dalaik több nyelven szólalnak meg.

Lepés Gábor és Tzortzoglou Jorgosz elmondta, hogy a járvány időszakát új dalok írása mellett videóklippek készítésével töltötték. Az együttes tagjai idén a koncert felkérések teljesítése mellett nagy erővel készülnek jövő évi jubileumukra is. A számos magas díjjal kitüntetett produkció húsz esztendős fennállásának a megünneplését többek közt korábbi együttműködőikkel közösen tervezi. Nemcsak egy jubileumi nagykoncerttel készülnek, hanem egy korong megjelentetése is céljaik között szerepel.

További híreink

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.03.22

A sárvári képviselő-testület megtartotta márciusi soron következő ülését a Városháza nagytermében.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!