Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Újra koncertek a várban

2021.06.28

Hosszú és nehéz kihagyás után újra zenei programokkal várják a közönséget a Nádasdy-várban. Az első koncerten a Balkan Fanatik köszöntötte pörgös, vidám hangulatú zenével a sárvári közönséget. Előzenekarként a Born Jovi Tribute Zenekar hangolta a közönséget Bon Jovi jól ismert dalaival.

Újra koncertek a sárvári várban

A Balkan Fanatik 2002-ben alakult, amikor az együttes tagjai több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött úgy döntöttek, hogy átlépik a műfaji és stílusbeli határokat és egyesítik zenei elképzeléseiket. A zenekar szinte küldetésének tekinti, hogy a hosszú pandémiát követően jól ismert dallamaikkal újrahangolják, felszabadítsák rajongóikat és általában a zene kedvelőit. Szeretnék elérni, hogy mindazok, akik korábban is koncertekre jártak, keljenek fel a fotelből és újra engedjék magukat elvarázsolni az élő zene minden hangjával.

Sárvári koncertjükre így azokkal a szerzeményeikkel érkeztek, melyek jó hangulatot teremtenek és megtáncoltatják hallgatóságukat. A produkció célja a zenei kultúrák, stílusok megismertetése nemcsak a magyar, hanem a más nyelven értőkkel is. Természetes ezért számukra, hogy dalaik több nyelven szólalnak meg.

Lepés Gábor és Tzortzoglou Jorgosz elmondta, hogy a járvány időszakát új dalok írása mellett videóklippek készítésével töltötték. Az együttes tagjai idén a koncert felkérések teljesítése mellett nagy erővel készülnek jövő évi jubileumukra is. A számos magas díjjal kitüntetett produkció húsz esztendős fennállásának a megünneplését többek közt korábbi együttműködőikkel közösen tervezi. Nemcsak egy jubileumi nagykoncerttel készülnek, hanem egy korong megjelentetése is céljaik között szerepel.

További híreink

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...

Újabb szúnyoggyérítés lesz csütörtökön Sárváron

2024.07.03

A katasztrófavédelem múlt héten végzett földi, kémiai szúnyoggyérítést Sárváron. Ez csak csökkentette a vérszívók számát, de az elmúlt hetek csapadékos időjárása, a Rába áradása miatt a számuk továbbra is magas. Sárvár Város Önkormányzata a hozzá érkezett lakossági jelzések alapján úgy döntött, hogy a katasztrófavédelem által szervezett szúnyoggyérítés mellett saját forrásból is szervez irtást.

Tovább...

Bővül a térfigyelő kamerák száma

2024.06.30

Sárvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 27-én tartotta soron következő ülését a Városháza nagytermében. Bővül a térfigyelő kamerák száma, továbbra is támogatja a civil szervezeteket az önkormányzat.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!