Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Több mint 250 veterán járművet vártak a piknikre

2022.06.07

Nagy érdeklődés mellett és igazán felszabadult, vidám hangulatban telt a várparkban megrendezett V. Veterán Piknik. Több mint 250 veterán jármű regisztrált az eseményre, a résztvevők és a látogatók egyaránt átélhették a ‘60-as, ‘70-es évek hangulatát.

Több mint 250 veterán járművet vártak a sárvári piknikre

A rendezvényt Kondora István polgármester nyitotta meg, majd kezdetét vették a programok. Nagy sikere volt a retrobuszos városnézésnek, egy több mint 50 éves muzeális Ikarus 311 autóbusszal szelhették át a város utcáit az érdeklődők.

Több mint 250 veterán járművet vártak a sárvári piknikre

Amíg a felnőttek a keleti és nyugati autó- és motorcsodákban gyönyörködtek, a gyerekek kipróbálhatták a veterán pedálos kisautókat. A nyári melegben a piknik sátornál jócskán fogyott a limonádé és a zsíros kenyér. A Sárvár Rádió élő kívánságműsorral pörgette fel a hangulatot.

Több mint 250 veterán járművet vártak a sárvári piknikre

Mindenki izgatottan várta a felvonulást, délután a több száz kiállított jármű felvonult a város utcáin. A nap végén a „Piknik Kétkerekű és Négykerekű Kedvencét" is megválasztották.

Több mint 250 veterán járművet vártak a sárvári piknikre

További híreink

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.07.20

A képviselők módosították a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló rendeletet, kezdeményezték a sárvári gyermekorvosi alapellátási körzetek átalakítását, hozzájárultak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új beruházásához.

Tovább...

Telt házzal robogott be a Sörexpressz a Nádasdy-várba

2024.07.20

Pénteken este kezdetét vette a Sörexpressz és XXIV. Sávári Fúvószenei Várfesztivál a Nádasdy-vár Sárvárban. A Sárvári Koncertfúvószenekar rendezvényét Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg előbb a rendezvény színpadán, majd ingyenes sörcsapolással.

Tovább...

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!