Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot az eső után

2022.08.14

Hello, Sárvár elnevezéssel nyári fesztivál várta a sárváriakat és a turistákat a Posta téren augusztus 13-án. A nyári, családi rendezvény igyekezett minden korosztályt megszólítani.

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot Sárváron az eső után

Délután Joós Tamás énekmondó zenés játszóháza várta a gyerekeket, majd Pál Kriszti slágerparádéja és a Pair o’ Dice koncertje szórakoztatta a közönséget. Aztán egy hirtelen jött zápor kicsit módosította a fellépők sorát.

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot Sárváron az eső után

Az Ocho Macho a meghirdetett időpontban lépett a színpadra. Kirchknopf Gergő énekes zenekara lassan 20 éve meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. A szombathelyi gyökerekkel rendelkező „nyolc macsó” az ország elsőszámú hangulatfelelőse, a fesztivál- és klubélet megkerülhetetlen szereplője, a városi rendezvények népszerű fellépője. Nagyszabású, élő koncertjeik rendszerint hatalmas tömegeket mozgatnak meg, ahol az önfeledt szórakozásé és a magával ragadó zenei élményé a főszerep. Így volt ez ezen az estén is, senkit nem riasztott el egy kis zápor, és a tömeg megtöltötte a Posta teret.

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot Sárváron az eső után

Egyedi hangzásviláguknak köszönhetően minden Ocho szám igazi unikum, melynek titka a különböző műfajok fúziójában rejlik: a reggae, a ska, a punk és a latin zene találkozása felejthetetlen összhatást alkotnak. Nagysikerű slágereik, így a „Jó nekem”, a szintén közönségkedvenc „El Mundo Fantástico”, a Kowalsky közreműködésével készült „Képzeld el másképp” is felcsendültek a sárvári koncerten.

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot Sárváron az eső után

Az eső miatt, amely technikai nehézségeket okozott a Retro Partyból az Ocho Macho előtt és után is kapott ízelítőt a közönség. A nyári fesztivált a KösziZíben koncertje zárta.

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot Sárváron az eső után

További híreink

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.07.20

A képviselők módosították a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló rendeletet, kezdeményezték a sárvári gyermekorvosi alapellátási körzetek átalakítását, hozzájárultak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új beruházásához.

Tovább...

Telt házzal robogott be a Sörexpressz a Nádasdy-várba

2024.07.20

Pénteken este kezdetét vette a Sörexpressz és XXIV. Sávári Fúvószenei Várfesztivál a Nádasdy-vár Sárvárban. A Sárvári Koncertfúvószenekar rendezvényét Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg előbb a rendezvény színpadán, majd ingyenes sörcsapolással.

Tovább...

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!