Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Közlekedési és hasznos információk - Korda György és Balázs Klári koncert

2024.06.03

A sárvári nyárköszöntő rendezvény 2024. május 31-én 19:30-kor Thomax koncertjével kezdődik a Posta téren. 21 órakor lép fel Korda György és Balázs Klári, 22 - 24 óráig Pixa zenél.
A rendezvény helyszínén büfé, mobil wc-k üzemelnek a rendezvény ideje alatt. A rendezvényre a belépés ingyenes!

Közlekedési információk - Korda György és Balázs Klári sárvári koncertjére

A rendezvény megközelítésre szolgáló útvonalon a közlekedési lámpák kikapcsolása mellett rendőri forgalom irányítás várható. A rendezvény ideje alatt tilos lesz a megállás az Ady utcának a Batthyány és Móricz Zsigmond utcák közötti szakaszán, a páros oldalon.

 A helyszín megközelítésre szolgáló útvonalon a rendőrség biztosítása mellett a sárvári polgárőrök segítik a közlekedést, és adnak a közlekedéssel kapcsolatban tájékoztatást. 

A rendezvény helyszínén a biztonsági szolgálattól lehet segítséget kérni.

A sárvári lakosokat arra kérjük, aki teheti és nem nagy távolság számára, gyalogosan látogassa meg a rendezvény helyszínét! 

A rendezvényre gépjárművel kilátogatókat arra kérjük, hogy a forgalmi dugók elkerülése végett a rendezvénytől távolabbi parkolók használják, amelyek a következő helyeken találhatóak:

 
Parkolás - Korda György és Balázs Klári sárvári koncertjére

SÁRVÁR ARÉNA PARKOLÓ 

HUNYADI UTCA PARKOLÓ

DÓZSA UTCA PARKOLÓ

VÁRPARKOLÓ ÉS VÁRKERÜLET

KOGER TELEP (GYÖNGYÖS UTCA)

SZTK PARKOLÓ

SÁRVÁRI FÜRDŐ PARKOLÓ

 

A szervező a kijelölt parkolókban őrzést nem biztosít, ezért az ott elhelyezett gépjárművek bekövetkezett kár tekintetében a szervező felelősséget nem vállal!  

Felhívjuk rendezvényen résztvevők figyelmét, hogy rendezvény biztonságát veszélyeztető körülmények (pl. viharos időjárás) esetén a koncertek elmaradhatnak!  

A rendezvénnyel kapcsolatosan folyamatos tájékoztatást adunk a Sárvár Lendületben, illetve a Hello Sárvár Facebook – oldalakon és a Sárvár Rádióban.   

Kérjük, hogy vigyázzanak magukra és egymásra! 

Jó szórakozást kívánunk!

 

További híreink

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.07.20

A képviselők módosították a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló rendeletet, kezdeményezték a sárvári gyermekorvosi alapellátási körzetek átalakítását, hozzájárultak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új beruházásához.

Tovább...

Telt házzal robogott be a Sörexpressz a Nádasdy-várba

2024.07.20

Pénteken este kezdetét vette a Sörexpressz és XXIV. Sávári Fúvószenei Várfesztivál a Nádasdy-vár Sárvárban. A Sárvári Koncertfúvószenekar rendezvényét Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg előbb a rendezvény színpadán, majd ingyenes sörcsapolással.

Tovább...

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!