Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Kezdődik a Simon-Júdás vásár!

2022.10.28

Zajlanak a Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár előkészületei. Az étel- és italárusok már pénteken 11 órától várják a vendégeket, este pedig a belváros főbb utcái is megnyílnak a kereskedők előtt. Szombaton vásári forgatag lepi el Sárvár utcáit.

Kezdődik a Simon-Júdás vásár Sárváron

A vendéglátósok egy része már csütörtökön megérkezett Sárvárra. Birtokukba vették a Posta téri parkolót és a Nádasdy-vár előtti területet, és megkezdték a standjaik, pavilonjaik felállítását.

A teherautók mélyéből előkerültek az óriás sütőtálcák, serpenyők, kondérok, amelyekben péntektől már ínyenc falatok készülnek.

Kezdődik a Simon-Júdás vásár Sárváron

A Borudvar fabódéi is a helyükre kerültek, péntektől neves borászatok kínálják itt italaikat. Sorban futnak be a büfékocsik is, amelyek még tovább színesítik a vásári étel- és italkínálatot.

Kezdődik a Simon-Júdás vásár Sárváron

A várparkolóban az étel- és italárusok október 28-án, pénteken 11 órától várják a vendégeket, és ugyanekkor nyit ki a Posta tér mögötti parkolóban a Borudvar.

Este már a belváros főbb utcáit is megnyitják a kereskedők előtt, és megkezdődnek a zenei programok is.

Szombaton több száz árus kínálja majd portékáját Sárváron!

Kezdődik a Simon-Júdás vásár Sárváron

Minden, a vásárral kapcsolatos információ elérhető a Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár 2022 – HIVATALOS Facebook-eseményben!

További híreink

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.07.20

A képviselők módosították a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló rendeletet, kezdeményezték a sárvári gyermekorvosi alapellátási körzetek átalakítását, hozzájárultak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új beruházásához.

Tovább...

Telt házzal robogott be a Sörexpressz a Nádasdy-várba

2024.07.20

Pénteken este kezdetét vette a Sörexpressz és XXIV. Sávári Fúvószenei Várfesztivál a Nádasdy-vár Sárvárban. A Sárvári Koncertfúvószenekar rendezvényét Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg előbb a rendezvény színpadán, majd ingyenes sörcsapolással.

Tovább...

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!