Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Eső áztatta az idei Vármeetinget

2023.08.29

Az idei évben nem fogadta kegyeibe az időjárás a XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál szervezőit. Már a nulladik napon Kowáék koncertje végén megjött az égi áldás, amellyel aztán augusztus 3-a és 6-a között folyamatosan meg kellett küzdeni.

Kowalsky meg a Vega a nulladik napon zenélt

A XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál, az első fellépője a Phoenix RT volt. Ekkor köszöntötték Králl Csaba főszervezőt Moto Guzzis barátai születésnapja alkalmából a színpadon, amely éppen a Vármeeting Sárvár nulladik napjára esett! A Kowalsky meg a Vega indította be a XXII. Vármeeting nulladik napját.  21 óra után néhány perccel léptek színpadra Kowáék, akik rendszeres résztvevői a fesztiválnak. Több ezer ember énekelte, táncolta a zenekarral együtt számaikat. A közönség nagy részét a koncert vége felé leszakadó eső sem tudta eltántorítani a színpad közeléből.

A XXII. Vármeeting  Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál 1. napján ismét megérkezett az égi áldás!  A Depresszió és az Omen zenekarok nyitották a programot. Az est legjobban várt fellépője a Tankcsapda volt! Lukács Laci, Fejes Tamás és Sidlovics Gábor „Sidi” rendszeres fellépői a Vármeetingnek! Ahogy Laci fogalmazott: „Sárvár és a zenekar közös történetének első esős estéjén színpadon a Tankcsapda.” A szakadó eső sem tántorította el a leglelkesebb rajongókat a színpadtól.

Eső áztatta az idei Vármeetinget

A XXII. Vármeeting – Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál 2. napja streetfighter show-val indult. Borbély Kornél és Kötél István izzította az aszfaltot a Sárvár Aréna előtti aszfalton.

A parkolóban Kiss Norbi négyszeres EU-bajnok kamionversenyző tartott bemutatót.

A program a Solti Bikák kötélhúzó bemutatójával folytatódott. A Vármeeting motorosaiból verbuválódott csapattal mérték össze erejüket, ebben a versenyben esélye sem volt a motoros csapatnak.  A bemutatón jelen lévő gyermekeket is beavatták a kötélhúzás rejtelmeibe.

Idén is közkedvelt volt a Lord zenekar

A motoros felvonulá is új helyszínről, a Sárvár Aréna mellől indult. Idén a Wild West Truck Fest Sárvár kamionos résztvevői is nagy számban csatlakoztak hozzájuk!

A XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál zárónapján a Lord zenekar már a koraesti órákban megtöltötte a vár udvarát. Paksi Endre és csapata, az Ossian felforrósította a hűvös estét, aztán a Road zenekar metál zenéje ismét megrezegtette a vár falait.

Sokan összegyűltek a Nádasdy-vár udvarán

További híreink

Közel két milliárdos high-tech fejlesztést adtak át a Ságában

2024.05.23

Csaknem kétmilliárd forint értékben adtak át új, robotizált gépeket a Sága Foods Zrt. sárvári üzemében. A beruházás a Nemzetgazdasági Minisztérium Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programjának köszönhetően valósulhatott meg. Ez a fejlesztés előszobája annak a nagyberuházásnak, amelynek keretében megépül városunkban az új Sága-üzem.

Tovább...

Tovább javul a Kertváros csapadékvíz-elvezetése

2024.05.22

A Kertváros csapadékvíz-elvezetésének javítása is része az „Élhető Sárvár” elnevezésű projektnek, amelyben több fontos beruházás valósulhatott meg az elmúlt időszakban Sárváron. A Kertváros esetében a lakosságot is bekapcsolták a projektbe, és egy szemléletformáló akció keretében esővízgyűjtő hordókat kaphattak a beruházással érintett utcák lakói.

Tovább...

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!