Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Elektronikai hulladék és használt gumiabroncs gyűjtés

2024.01.16

Sárvár Város Önkormányzata a sárvári lakóhellyel rendelkező magánszemélyek számára lehetőséget biztosít arra, hogy az elektronikai hulladék körébe tartozó háztartási eszközöket (például: hűtő, Tv, mikrohullámú sütő stb.), továbbá a használt gumiabroncs hulladékot leadják.

A Hegyközségben lehet leadni az elektronikai hulladékot

A gyűjtés helye: az említett hulladékok gyűjtése a Sárvár-Hegyközség Vöröskavicsos utca végén található régi hulladéklerakó (ld. térképrészlet)

Az elektronikai hulladék leadására vasárnapot kivéve, március 20. (szerda) – március 28. (csütörtök) és április 2. (kedd) – április 6. (szombat) közötti időszakban, 8 óra és 17 óra között lesz lehetőség.

Áprilisban gyűjtik ismét a használt gumiabroncsot

A gumiabroncs hulladék leadására vasárnapot kivéve, április 15. (hétfő) - április 27. (szombat) közötti időszakban, 8 óra és 17 óra között lesz lehetőség.

A hulladék leadása kizárólag sárvári lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező magánszemélyek számára lakcímkártya bemutatása ellenében lehetséges.

A fenti gyűjtési időszak teljes időtartama alatt egy sárvári magánszemély csak egy alkalommal adhat le hulladékot az alábbiak szerint:

- legfeljebb 1 m3 elektronikai hulladék adható le

- legfeljebb 4 darab, 3,5 tonna össztömeget meg nem haladó gépjármű használt gumiabroncsa adható le.

 

Együttműködésüket köszönjük!

Sárvár Város Önkormányzata

További híreink

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.03.22

A sárvári képviselő-testület megtartotta márciusi soron következő ülését a Városháza nagytermében.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!