Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Dübörgő motorok, teltházas koncertek

2021.08.15

Négynapos programmal ünnepelt a XX. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál a Nádasdy-várban. Szinte minden este megtelt a neves hazai zenekarok koncertjeire a várudvar és sor került a hagyományos motoros felvonulásra is.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

– A jubileumra külföldi zenekarokat is hívtunk volna, de a vírushelyzet sok mindent felülírt. A rendezvény így is különleges élmény, hiszen a koncertek helyszíne európai viszonylatban egyedülálló. Sokan érkeztek Ausztriából és Németországból is – mondta el Králl Csaba főszervező. Idén is sátorozhattak a találkozóra jövő vasparipások a vár külső udvarán, tovább fokozva a fesztiválhangulatot.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

Csütörtökön, az első estén a Tortuga, az 50 éves fennállására készülő Lord és a Hooligans lépett színpadra. A több ezer rockrajongót péntek este az I’m Dorothy, az Alvin és a mókusok, a Tankcsapda és a Bad Ferro szórakoztatta.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

A csaknem félezer motoros szombaton délután vonult fel negyvenöt kilométeres útvonalon. A szombat esti fellépők: a Down For Whatever, a Pokolgép és a Road együttes. Ekkor köszöntötte a jubiláló rendezvényt és főszervezőjét, Králl Csabát Kondora István polgármester, valamint Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

A hatalmas bulizós hétvégét a Con Classe, a Hollywood Rose, a Depresszió és a Kowalsky meg a Vega koncertje zárta.

További híreink

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.03.22

A sárvári képviselő-testület megtartotta márciusi soron következő ülését a Városháza nagytermében.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!