Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Dr. Borzon Judit háziorvost köszöntötték a Városházán

2024.01.08

Dr. Borzon Juditot, a 4. számú felnőtt háziorvosi körzet tavaly év végén nyugdíjba vonult orvosát köszöntötték a Városházán.

Kondora István polgármester Szabó Zoltán alpolgármesterrel együtt mondott köszönetet Dr. Borzon Judit háziorvosnak

Kondora István polgármester Szabó Zoltán alpolgármesterrel együtt mondott köszönetet három évtizedes háziorvosi tevékenységéért. Dr. Borzon Judit 1980-ban szerzett általános orvosi diplomát, 1985-ben belgyógyászatból, 1998-ban üzemorvostanból és háziorvostanból tett szakvizsgát. 1981 és 1992 között a Sárvári Kórház belgyógyászaként dolgozott. 

Dr. Borzon Judit háziorvost köszöntötték a sárvári városházán

1993-tól háziorvosként folytatta a város polgárainak gyógyítását. Évtizedeken keresztül a gyógyításba és hivatásba vetett hittel végezte kiemelkedő szakmai tevékenységét.

További híreink

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...

Ismét áll a májusfaliget a várparkban

2024.05.07

Igazi látványosság, szemet gyönyörködtető májusfaliget alakult ki a Nádasdy-vár parkjában május elsején. A hagyományt folytatva idén 14. alkalommal gyűltek össze Kondora István polgármester meghívására a város civil szervezetei, hogy mindenki feldíszítse, majd közös erővel felállítsa a saját fáját, közösségére jellemző díszekkel, feliratokkal, táblákkal, szalagokkal.

Tovább...

Fontos változások a gyermekorvosi ellátásban!

2024.04.26

2024. május 3-tól már az új, Rákóczi Ferenc utca 21. szám alatti rendelőben lesznek a gyermekorvosi rendelések!

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!