Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

A hulladékgyűjtéssel kapcsolatos információkat az STKH weboldalán keressék!

2023.08.04

A hulladékgazdálkodást július 1-jétől az állam saját hatáskörben látja el a Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. szervezésében az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. közreműködésével. Ezzel megszűnt a települési önkormányzatok hulladékgazdálkodási közszolgáltatás megszervezésével kapcsolatos feladata.

A hulladéknaptárak megtekinthetők az STKH weboldalán
A hulladéknaptárak megtekinthetők az STKH weboldalán
Fotó: stkh.hu

Az elmúlt napokban már mindenki kézhez kapta a hulladékgazdálkodási díj befizetésére vonatkozó számlát az NHKV Zrt.-től. Ehhez csatoltak egy tájékoztató levelet is, eszerint a következő negyedévi számlát már egy másik szolgáltatóhoz kell majd utalni.

A szelektív hulladékgyűjtés időpontjait az elmúlt hetekben több utcában, több alkalommal is megváltoztatta az STKH Sopron, amelyről késve vagy hiányosan tájékoztatta a sárvári önkormányzatot. Ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy a www.stkh.hu weboldalon tájékozódjon ne csak a szelektív, de a kommunális és a zöldhulladékgyűjtési időpontokról is.

 

Kommunális:

https://stkh.hu/wp-content/uploads/2023/06/SARVAR-KOMMUNALIS.pdf

Szelektív:

https://stkh.hu/wp-content/uploads/2023/07/Szelektiv-hulladekgyujtesi-tajekoztato-Sarvar-2023-juliustol.pdf

Zöldhulladék:

https://stkh.hu/wp-content/uploads/2023/06/Sarvar-zold.pdf

Általános információk:

https://stkh.hu/

További híreink

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...

Ismét áll a májusfaliget a várparkban

2024.05.07

Igazi látványosság, szemet gyönyörködtető májusfaliget alakult ki a Nádasdy-vár parkjában május elsején. A hagyományt folytatva idén 14. alkalommal gyűltek össze Kondora István polgármester meghívására a város civil szervezetei, hogy mindenki feldíszítse, majd közös erővel felállítsa a saját fáját, közösségére jellemző díszekkel, feliratokkal, táblákkal, szalagokkal.

Tovább...

Fontos változások a gyermekorvosi ellátásban!

2024.04.26

2024. május 3-tól már az új, Rákóczi Ferenc utca 21. szám alatti rendelőben lesznek a gyermekorvosi rendelések!

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!