Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Polgármesteri köszöntő
Várostörténet
Infotár
Egészségügyi információk
Fesztiválok
Önkormányzati cégek
Intézmények
Díszpolgárok
Testvérvárosok
Egyházak
Civil- és sportszervezetek

Fesztiválok

Sárvári Sörexpressz és Fúvószenei Várfesztivál

A nagy múltú sárvári fúvószenei fesztivál a hagyományos fúvószenei értékek bemutatása mellett ma már nagy hangsúlyt fektet a vendégcsalogató, látványos elemekre is.

Sárvári Országos Fúvószenekari Verseny és VárFesztivál

Látványos felvonulás után kezdődik a tradicionális fúvószenekari megnyitó ünnepség, ahol több száz zenész játszik együtt és szórakoztatja közönségét. 

A fesztivál egyik fontos élményeleme a sörbemutató, de mindezek mellett a hagyományos bor- és pálinkakóstolás is teret kap. Az eddigi évek fúvós gálaműsorát kiegészíti majd három napon át népszerű hazai könnyűzenei együttesek műsora.

A szervező Sárvári Fúvószenekari Egyesület büszke arra, hogy a hagyományos programok mellett egy folyamatosan megújulni tudó fesztivált szervezhetnek. Sárvár és a fúvószene ezer szállal kapcsolódnak egymáshoz már évtizedek óta. Ezek egy részét a zenét szerető sárvári és idelátogató közönség, másik részét a helyi és vendégzenészek, zenekarok alkotják.

Szoros kapcsolat ez, egyik sem létezne a másik nélkül. A közönség igényli a zenét, a zenész pedig a publikumot. Sárváron mindez megvalósul.

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Nádasdy Történelmi Fesztivál

Nádasdy Történelmi Fesztivál Sárvár
Bővebben...

Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál

Vármeeting Nemzetközi Motorostalálkozó
Bővebben...

Kiemelt híreink

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról

2022.09.23

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról
Bővebben...

Lakossági barnakőszén felmérés indult

2022.09.22

Lakossági barnakőszén felmérés indult Sárváron
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »