Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Városi infrastruktúra

Városi infrastruktúra

A településrendezési tervek mutatják és segítik a vállalkozások letelepedését, egyértelmű szabályrendszert alkotva, segítve ezzel a közös munkát és gondolkodást.

Célunk, hogy megőrizzük az ipar sokszínűségét, tovább támogatva a már megtelepült vállalkozásokat, ösztönözve a potenciális, új betelepülő cégeket.  A város iparilag preferált területein további vállalkozások letelepedésére van lehetőség, részben magán, részben önkormányzati területeken. A településrendezési terv szabályozza és segíti az ipari szereplők letelepedését.

A gyógyhelyi arculat fejlesztése, a szolgáltatások színvonalának alakítása a következő időszakban is kiemelkedő fontosságú. A város mindvégig folytatja a városi infrastruktúra további fejlesztését, épített és szellemi környezetünk megóvása mellett.

Az eddigi városépítő programok szervesen illeszkednek a város stratégiai irányaihoz, lépésről lépésre segítik a modern Sárvár arculatának fejlődését.

FEJLESZTÉSEK, AMELYEKTŐL AZ ÉLET KOMFORTOSABB LETT SÁRVÁRON…

Városi infrastruktúra - Sárvár

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Befektetés

Önkormányzat a gazdaságfejlesztés szolgálatában

Önkormányzat a gazdaságfejlesztés szolgálatában

Bővebben...

Közlekedés

Közlekedés - Sárvár

Bővebben...

Oktatás, egészségügy

Oktatás, egészségügy

Bővebben...

Népesség, munkaerőpiac, nyelvismeret

Népesség, munkaerőpiac, nyelvismeret

Bővebben...

Gazdaság

Gazdaság

Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »