Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Közlekedési és hasznos információk - Korda György és Balázs Klári koncert

2024.06.03

A sárvári nyárköszöntő rendezvény 2024. május 31-én 19:30-kor Thomax koncertjével kezdődik a Posta téren. 21 órakor lép fel Korda György és Balázs Klári, 22 - 24 óráig Pixa zenél.
A rendezvény helyszínén büfé, mobil wc-k üzemelnek a rendezvény ideje alatt. A rendezvényre a belépés ingyenes!

Közlekedési információk - Korda György és Balázs Klári sárvári koncertjére

A rendezvény megközelítésre szolgáló útvonalon a közlekedési lámpák kikapcsolása mellett rendőri forgalom irányítás várható. A rendezvény ideje alatt tilos lesz a megállás az Ady utcának a Batthyány és Móricz Zsigmond utcák közötti szakaszán, a páros oldalon.

 A helyszín megközelítésre szolgáló útvonalon a rendőrség biztosítása mellett a sárvári polgárőrök segítik a közlekedést, és adnak a közlekedéssel kapcsolatban tájékoztatást. 

A rendezvény helyszínén a biztonsági szolgálattól lehet segítséget kérni.

A sárvári lakosokat arra kérjük, aki teheti és nem nagy távolság számára, gyalogosan látogassa meg a rendezvény helyszínét! 

A rendezvényre gépjárművel kilátogatókat arra kérjük, hogy a forgalmi dugók elkerülése végett a rendezvénytől távolabbi parkolók használják, amelyek a következő helyeken találhatóak:

 
Parkolás - Korda György és Balázs Klári sárvári koncertjére

SÁRVÁR ARÉNA PARKOLÓ 

HUNYADI UTCA PARKOLÓ

DÓZSA UTCA PARKOLÓ

VÁRPARKOLÓ ÉS VÁRKERÜLET

KOGER TELEP (GYÖNGYÖS UTCA)

SZTK PARKOLÓ

SÁRVÁRI FÜRDŐ PARKOLÓ

 

A szervező a kijelölt parkolókban őrzést nem biztosít, ezért az ott elhelyezett gépjárművek bekövetkezett kár tekintetében a szervező felelősséget nem vállal!  

Felhívjuk rendezvényen résztvevők figyelmét, hogy rendezvény biztonságát veszélyeztető körülmények (pl. viharos időjárás) esetén a koncertek elmaradhatnak!  

A rendezvénnyel kapcsolatosan folyamatos tájékoztatást adunk a Sárvár Lendületben, illetve a Hello Sárvár Facebook – oldalakon és a Sárvár Rádióban.   

Kérjük, hogy vigyázzanak magukra és egymásra! 

Jó szórakozást kívánunk!

 

További híreink

Már június 23-án, vasárnap lesz szúnyoggyérítés Sárváron!

2024.06.21

Sárvár Város Önkormányzata a hozzá érkezett lakossági jelzések alapján nem vár a katasztrófavédelem által szervezett szúnyoggyérítés idejéig, hanem saját forrásból finanszírozva megrendelte a földi, kémiai gyérítést.

Tovább...

Átadták a megbízóleveleket a megválasztott önkormányzati képviselőknek

2024.06.21

Június 20-án délután átadta a megbízóleveleket a június 9-én megválasztott önkormányzati képviselőknek dr. Komáromi László, a Helyi Választási Bizottság elnöke, dr. Szijártó Valéria, a Helyi Választási Iroda vezetője, Erdős Katalin, a Helyi Választási Iroda helyettes vezetője a Városházán.

Tovább...

Június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárváron

2024.06.20

2024. június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárvár város területén. A földi kémiai védekezés a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2024. június 29-30.

Tovább...

Három kompenzációs listás képviselő lesz Sárváron

2024.06.18

A Sárvári Helyi Választási Bizottság a június 9-i helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásával kapcsolatban megállapította a kompenzációs listás választás eredményét az egyéni választókerületi választás eredményéről kiállított jogerős jegyzőkönyvek alapján.

Tovább...

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!