Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Gazdaság

Gazdaság

A város gazdasága több pilléren nyugszik, jelentős az elektronikai ipar, az autó-, élelmiszer-, gép- és textilipar. Az Ipari Park a város nyugati végén helyezkedik el, több ezer embernek ad munkát és lehetőséget. Jelentős számú egyéni vállalkozás és társas vállalkozás alakult a nagyobb cégek kiszolgálására, ugyanakkor jelentősen aktívak a vállalkozások a szolgáltatásban és a kereskedelemben is. A város gazdaságának másik ága, a turizmus-gazdaság sikere Sárvárt az 5. leglátogatottabb várossá emelte a külföldi látogatók tekintetében, de a város jelentős potenciállal rendelkezik a hazai turizmusban is. 

A 600.000 évi vendégéjszaka megkívánja a turizmus magas szintű működtetését, amely egy széleskörű együttműködésen keresztül valósul meg. A város nagy szállodáit és turizmusban vállalkozók érdekeit a helyi TDM iroda képviseli, egyben biztosítja a desztináció marketing- és PR feladatok magas szintű ellátását is.

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Befektetés

Önkormányzat a gazdaságfejlesztés szolgálatában

Önkormányzat a gazdaságfejlesztés szolgálatában

Bővebben...

Közlekedés

Közlekedés - Sárvár

Bővebben...

Városi infrastruktúra

Városi infrastruktúra

Bővebben...

Oktatás, egészségügy

Oktatás, egészségügy

Bővebben...

Népesség, munkaerőpiac, nyelvismeret

Népesség, munkaerőpiac, nyelvismeret

Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »