Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Félpályás útlezárás van az Ipartelep utca külterületi szakaszán

2021.08.31

Sárvár északi városrészén egy második ipari zóna van kialakulóban, ahol a sárvári önkormányzat elkezdte a szennyvízhálózat kiépítését. A kivitelezési munkálatok miatt a következő mintegy 4 hétben félpályás útlezárásra kell számítani az Axiál Kft. melletti, 88-as főútra kivezető útszakaszon!

Félpályás útlezárás van az Ipartelep utca külterületi szakaszán

A Sárvár északi városrészén kialakuló második ipari zóna magánberuházások segítségével a következő években folyamatos fejlődéssel lehetőséget ad új, betelepülő vállalkozások telephely létesítéséhez, bővítéséhez. A sárvári önkormányzat, hogy elősegítse ennek a területnek a fejlődését, egy 100 millió forintos beruházás keretében kezdte el itt a szennyvízhálózat kiépítését.

Félpályás útlezárás van az Ipartelep utca külterületi szakaszán

A város önkormányzata és a helyi társadalom szívesen látja és megbecsüli az üzleti szféra vállalkozóit. A városban a vállalkozásokat az állami adókon (gépjárműadó, iparűzési adó) felül helyi adóteher nem terheli, ezzel is segítve gazdasági és pénzügyi boldogulásukat, döntéseiket. Sárvárt a 84-es főútvonal kerüli el, amely a várostól 10 km-re találkozik a M86-os számú autóúttal. A város így négy sávos autóúton érhető el.

Félpályás útlezárás van az Ipartelep utca külterületi szakaszán

1995-ben jött létre a város első Ipari Parkja, amely 1999-ben a Flextronics, ma Flex menedzsmentje alá került. A parkban több épületben, különböző iparágakban folytatnak termelési és disztribúciós tevékenységet. Az Ipari Park több ezer munkavállaló megélhetését biztosítja és termelési értékén keresztül hozzájárul a város működéséhez, a magas szintű szolgáltatásokhoz, a folyamatos fejlődéshez.

További híreink

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...

Ismét áll a májusfaliget a várparkban

2024.05.07

Igazi látványosság, szemet gyönyörködtető májusfaliget alakult ki a Nádasdy-vár parkjában május elsején. A hagyományt folytatva idén 14. alkalommal gyűltek össze Kondora István polgármester meghívására a város civil szervezetei, hogy mindenki feldíszítse, majd közös erővel felállítsa a saját fáját, közösségére jellemző díszekkel, feliratokkal, táblákkal, szalagokkal.

Tovább...

Fontos változások a gyermekorvosi ellátásban!

2024.04.26

2024. május 3-tól már az új, Rákóczi Ferenc utca 21. szám alatti rendelőben lesznek a gyermekorvosi rendelések!

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!