Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Sárvár is részt vett a Futókörök Napján

2021.09.07

Sárvár is részt vett a Futókörök Napja elnevezésű országos kilométergyűjtő versenyen. A futókat a Csónakázó-tónál Haraszti Zsolt szervező köszöntötte, a versenyt Kondora István polgármester és Ágh Péter országgyűlési képviselő nyitották meg, akik egyúttal átadták a Csónakázó-tónál lezajlott fejlesztések második ütemét is.

Sárvár is részt vett a Futókörök Napján

A nevezők Sárvár új, 1022 méter hosszú rekortán borítású futópályáján 8 órán keresztül gyűjthették a kilométereket. A versenyt a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetsége rendezte, az országos megmérettetésen 10 település versengett a legaktívabb címért.

Sárvár is részt vett a Futókörök Napján

Az eseményen számos sárvári sportszervezet képviseltette magát, így például a Sárvári Kinizsi SE szakosztályai és a Sárvári Shotokan Karate Egyesület tagjai is együtt érkeztek a megmérettetésre.

Sárvár is részt vett a Futókörök Napján

A 10 város versenyében 6. helyezett lett Sárvár a 256 futó által megtett 2176 kilométerrel.

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!