Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Havonta kétszer kerül elszállításra a zöldhulladék

2021.02.11

Sárvár polgármestere megegyezett a hulladékszállítást végző céggel. Március 1-től november 30-ig nem havonta egyszer, hanem havonta két alkalommal szállítja el a zöldhulladékot az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. Sárváron.

Havonta kétszer kerül elszállításra a zöldhulladék Sárváron

Kondora István polgármester Kosztka László ügyvezetővel egyeztetett a többletszállításról. A módosítás alapján a közszolgáltató legközelebb március 2-án és 3-án szállítja el a növényi eredetű hulladékot.

A további szállítások pontos időpontja megtekinthető a mellékelt táblázatban, a módosított hulladékgyűjtési naptár letöltésével.

A megrendelt plusz ürítéseket Sárvár Város Önkormányzata finanszírozza.

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!