Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Ezernél is többen várták a Mikulást

2022.12.11

Több mint ezren várták a Sárvári Mikulást az arénában december 6-a délutánján. A Sárvári Mikulás idén immáron 16. alkalommal látogatott el hintójával a városunkba.

Ezernél is többen várták a Sárvári Mikulást

Több mint ezren várták a Sárvári Mikulást az arénában. Gyerekek, szülők, nagyszülők töltötték meg a Sárvár Aréna lelátóját és küzdőterét. Az ALMA együttes koncertjén már a Rosszcsont manók, Rudolf és Kópé krampusz is táncolt, előttük Paukovicsné Hegyi Gabriella vezetésével a Koncz János Alapfokú Művészeti iskola növendékeinek műsorát láthatta a közönség.

Ezernél is többen várták a Sárvári Mikulást

Az Alma együttes és a gyerekek nem hiába hívták telefonon is a Sárvári Mikulást, hamarosan megérkezett az arénába. Idén immáron 16. alkalommal látogatott el városunkba a Nagyszakállú. Mivel elfáradt a hosszú úton ezért megpihent egy kicsit, addig a Crazy Legs Dance School táncosai, Szabó Balázs tanítványai varázsoltak el produkciójukkal.

Ezernél is többen várták a Sárvári Mikulást

Elsőként a sikeres vizsgát letevő idősebb manók kaptak ajándékot a Mikulástól, őket ugyanis jövőre már fiatalabb társaik váltják, akik most is itt voltak velük, és tanulták a Manó mozdulatokat és feladatokat. Aztán minden gyermek felmehetett a színpadra, és találkozhatott a Mikulással, aki a manók segítségével csokival is megajándékozta őket.

Ezernél is többen várták a Sárvári Mikulást

A Télapó zsákját a Vas megyei Közgyűlés töltötte meg édességgel. A rendezvényt Börczy Tímea, Mórocz Andrea, Varga Zsolt és Kiss Csaba szervezték. Az est háziasszonya Pintérné Zámbó Zsanett volt.

További híreink

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...

Ismét áll a májusfaliget a várparkban

2024.05.07

Igazi látványosság, szemet gyönyörködtető májusfaliget alakult ki a Nádasdy-vár parkjában május elsején. A hagyományt folytatva idén 14. alkalommal gyűltek össze Kondora István polgármester meghívására a város civil szervezetei, hogy mindenki feldíszítse, majd közös erővel felállítsa a saját fáját, közösségére jellemző díszekkel, feliratokkal, táblákkal, szalagokkal.

Tovább...

Fontos változások a gyermekorvosi ellátásban!

2024.04.26

2024. május 3-tól már az új, Rákóczi Ferenc utca 21. szám alatti rendelőben lesznek a gyermekorvosi rendelések!

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!