Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Duplázott a Sárvár FC

2021.06.16

A Sárvár FC felnőtt labdarúgócsapata a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság megnyerését követően június elején a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupát is elhódította.

Duplázott a Sárvár FC

A Király Sportcentrumban rendezett villanyfényes megyei döntőben a Sárvár FC, Szabó Roland, Tóth Márkó és Horváth Kevin 1-1- góljával, valamint Papp Márton mesterhármasával, 6-1 arányban múlta felül a Vas Megyei II. osztály Északi csoportjának bajnokát, a Zanati KSE-Haladás VSE csapatát. A kupát a névadótól, a Haladás egykori kiválóságától, a tizenegyszeres válogatott Halmosi Zoltántól vehette át a sárvári csapat.

- Egy nagyon dinamikus és jó focit játszó Haladás volt az ellenfelünk, akik végig erős letámadást játszottak, ezzel próbálták blokkolni a labdakihozatalunkat. Mi viszont szervezetten játszva sokszor tudtunk emberelőnyős helyzetet kialakítani a kapujuk előtt, és ami fontos, a mai meccsen nagyon jó volt a helyzetkihasználásunk is - értékelte a látottakat Haraszti Zsolt edző.

 A kupamérkőzés előtt, szintén a Király Sportcentrumban került sor a Vas megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság aranyérmeinek átadására. Az érmeket és a kupát prof. dr. Gadányi Károly, az MLSZ Vas Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöke, Dobány Lajos, az MLSZ megyei igazgatója, valamint Gaál László a Versenybizottság elnöke adták át. A Sárvár FC kispadján Kovács Balázs kezdte a 2020-21-es bajnoki szezont, aki 12 mérkőzésen keresztül irányította a csapatot. Ezt követően Haraszti Zsolt lett az edző, aki a hátralevő 20 összecsapáson dirigálta az SFC-t.

 A sárvári zöld-fehérek végül 24 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel, imponáló, plusz 74-es gólkülönbséggel a második helyezett Király SE-t 9 ponttal megelőzve lettek bajnokok.

Duplázott a Sárvár FC

- Úgy vélem, mindkettőnk nevében mondhatom, hogy egy szorgalmas, tisztességes, jól küzdő gárdát irányíthattunk a bajnokság során. A pozitív hozzáállásuknak köszönhetően nem csak erőnlétben, hanem játékban is fölé tudtunk nőni a megyei első osztály mezőnyének. Hullámvölgy természetesen adódott szezon közben, de szerencsére, hála a játékosok jó hozzáállásnak, sikerült kimásznunk ebből - mondta Haraszti edző.

 Természetesen a jövőről is megkérdeztük a Sárvár FC edzőjét, hiszen a megyei bajnoki cím megnyerésével a csapat jogot szerzett az NB III-as osztályozón való részvételre.

- A bajnokság megnyerését követően rögtön elkezdődtek az egyeztetések a csapat és a klub vezetői között. A vezetőség nem zárkózott el a magasabb osztályba lépés elől, ám ott is csak a korábbiakkal azonos feltételeket tudta volna biztosítani. A mi játékosaink amatőrök, tehát munka mellett fociznak, járnak edzésre, míg az NBIII-ban – ezt a korábbi évekből mi is jól tudhatjuk - a játékosok nagy része profiként szerepel, tehát nem dolgozik. Így aztán minden körülményt tárgyilagosan végig gondolva, mivel nem szerettünk volna „pofozógépek” lenni, úgy véltük, hogy nem szabad vállalni a magasabb osztályú szereplést. A célunk most az, hogy a jövő évi megyei első osztályú bajnokságra együtt tudjuk tartani a jelenlegi társaságot, és azt kell, hogy mondjam, hogy a jelenlegi állás szerint ez sem lesz egyszerű! - zárta a beszélgetést Haraszti Zsolt edző.

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2023

Lomtalanítási tájékoztató 2023

2023.09.19

Az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. az idei évben is biztosítja a lakossági ügyfelei részére a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását. Sárvár település közigazgatási területén az éves lomtalanítás három körzetben, három időpontban kerül megszervezésre.

Tovább...
Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

2023.09.18

Szeptember 21-én, csütörtökön ismét állásbörzét szervez Sárváron a Változó Világért Alapítvány. Helybe jönnek a munkáltatók, akik munkavállalókat keresnek a környékben élők közül.

Tovább...
Az édesanyákat köszöntötték a sárvári Városházán

Az édesanyákat köszöntötték a Városházán

2023.09.18

A Sárvári Védőnői Szolgálat munkatársai az anyatejes világnap alkalmából rendeztek ünnepséget a Városházán. A gyermeküket anyatejjel tápláló édesanyákat köszöntik ezen a napon.

Tovább...
Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben Sárváron

Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben

2023.09.15

Szeptember 18-tól változik a betegellátás rendje a 2. számú felnőtt háziorvosi körzetben. A helyettesítő orvos Dr. Tóth Renáta belgyógyász és háziorvostan szakorvos lesz. A rendelési idő módosul, keddenként 14:30 és 18:00 között, valamint csütörtökönként 8:00 és 12:00 között várják a betegeket.

Tovább...
Egymás után sorjáztak a néptáncbemutatók a színpadon

A sárvári szüret a néphagyományok őrzője

2023.09.14

Szeptember 9-én szervezték meg a Sárvári Szüret programját a Nádasdy-vár hátsó udvarában. A szüret előestéjén már a Jurta zenekar táncháza hívogatta az érdeklődőket, szombat délután pedig egymás után sorjáztak a néptáncbemutatók a színpadon, ahol Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg a programot.

Tovább...
Felavatták Takács Imre emléktábláját Rábasömjénben

Felavatták Takács Imre emléktábláját Rábasömjénben

2023.09.08

A rábasömjéni közösségi ház a helyben született Takács Imre költő nevét vette fel idén, a költészet napján. Kondor János festőművész elkészítette a költő emléktábláját, amelynek avató ünnepségére augusztus 31-én Takács Imre születésnapján került sor a közösségi ház falánál.

Tovább...

Kiemelt híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2023

2023.09.19

Lomtalanítási tájékoztató 2023
Bővebben...

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

2023.09.18

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »