Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

A szoros élbolyban harmadik helyen telel a Sárvár FC

2022.01.18

A Sárvár FC megyei első osztályban szereplő, Haraszti Zsolt edző által irányított, csapata ősszel lejátszott 15 mérkőzéséből tízet megnyert, 3 alkalommal játszott döntetlent, míg kétszer vesztesként hagyta el a pályát. Harminchárom megszerzett pontjával így a rendkívül szoros élbolyban a harmadik helyen áll a Király SE és a Celldömölk mögött.

A szoros élbolyban harmadik helyen telel a Sárvár FC

- A csapat összteljesítményét jónak értékelem, hiszen a szezon során kimondottan látványos mérkőzéseket is játszottunk, amelyeken mind a hozzáállással, mind a mutatott játékkal elégedett lehettem. Próbáltunk „játszó csapat” lenni, azaz labdabirtoklásra építeni a játékunkat, ami általában működött is. Legtöbbször persze az ellenfél nagyon mélyen védekező hadrendje is rákényszerített bennünket erre. Próbáltunk gyors passzos játékkal fölényt kialakítani, vagy bátor egyéni teljesítményekkel feltörni a betömörülő ellenfelet.  A nagyobb problémát inkább abban látom, hogy nem volt elég kiegyensúlyozott a teljesítményünk. Azon csapatok ellen, amelyek az élmezőnyhöz tartoznak minden mérkőzést győztesen vívtunk meg, egyedüli kivétel a Király SE volt, akivel döntetlent játszottunk. A bajnokság sereghajtói ellen viszont olyan mérkőzéseken, ahol nekünk állt a zászló, fontos pontokat hullattunk el. A jövőben azon kell dolgoznunk, hogy az úgynevezett „papírforma” meccseket is tudjuk hozni! Úgy gondolom, hogy a dobogós helyezéssel a vezetőség is elégedett, hiszen szoros az élmezőny, az első négy helyen telelő csapat három ponton belül van. Ami azt jelenti, hogy ez a bajnokság még nincs lefutva, közülük bárki – így mi is- felkerülhet a dobogóra, akár annak legmagasabb fokára is -értékelte az őszi teljesítményt Haraszti Zsolt.

 

Haraszti Zsolt edző a téli felkészülés programjáról is szólt.  - Január 17-én kezdjük meg a hathetesre tervezett felkészülést, amelyben heti 4 - 5 edzés vagy edzőmérkőzés szerepel. A felkészülési mérkőzéseken a szomszédos megyék NB 3-as, vagy a megyei bajnokság élmezőnyébe tartozó csapataival játszunk majd – szólt Haraszti Zsolt.

 

A szurkolókat a holtidényben leginkább foglalkoztató kérdés, hogy várható-e változás a keretben? Az edző erre válaszolva elmondta, hogy a téli időszakban nem könnyű a változtatás, mert az amatőr labdarúgásban év közben csak akkor lehet igazolni, ha az ellenfél csapata lemond valakiről. Így nagy változások nem várhatóak, néhány játékossal ugyan tárgyalnak, de konkrétumokról egyelőre nem tudtak beszámolni. A cél pedig tavaszra is a minél több győzelem, és a minél előkelőbb helyezés, szeretnének végig harcban állni a tavasszal a dobogós helyezésért, azon belül akár a legfényesebb éremért is!

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2023

Lomtalanítási tájékoztató 2023

2023.09.19

Az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. az idei évben is biztosítja a lakossági ügyfelei részére a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását. Sárvár település közigazgatási területén az éves lomtalanítás három körzetben, három időpontban kerül megszervezésre.

Tovább...
Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

2023.09.18

Szeptember 21-én, csütörtökön ismét állásbörzét szervez Sárváron a Változó Világért Alapítvány. Helybe jönnek a munkáltatók, akik munkavállalókat keresnek a környékben élők közül.

Tovább...
Az édesanyákat köszöntötték a sárvári Városházán

Az édesanyákat köszöntötték a Városházán

2023.09.18

A Sárvári Védőnői Szolgálat munkatársai az anyatejes világnap alkalmából rendeztek ünnepséget a Városházán. A gyermeküket anyatejjel tápláló édesanyákat köszöntik ezen a napon.

Tovább...
Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben Sárváron

Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben

2023.09.15

Szeptember 18-tól változik a betegellátás rendje a 2. számú felnőtt háziorvosi körzetben. A helyettesítő orvos Dr. Tóth Renáta belgyógyász és háziorvostan szakorvos lesz. A rendelési idő módosul, keddenként 14:30 és 18:00 között, valamint csütörtökönként 8:00 és 12:00 között várják a betegeket.

Tovább...
Egymás után sorjáztak a néptáncbemutatók a színpadon

A sárvári szüret a néphagyományok őrzője

2023.09.14

Szeptember 9-én szervezték meg a Sárvári Szüret programját a Nádasdy-vár hátsó udvarában. A szüret előestéjén már a Jurta zenekar táncháza hívogatta az érdeklődőket, szombat délután pedig egymás után sorjáztak a néptáncbemutatók a színpadon, ahol Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg a programot.

Tovább...
Felavatták Takács Imre emléktábláját Rábasömjénben

Felavatták Takács Imre emléktábláját Rábasömjénben

2023.09.08

A rábasömjéni közösségi ház a helyben született Takács Imre költő nevét vette fel idén, a költészet napján. Kondor János festőművész elkészítette a költő emléktábláját, amelynek avató ünnepségére augusztus 31-én Takács Imre születésnapján került sor a közösségi ház falánál.

Tovább...

Kiemelt híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2023

2023.09.19

Lomtalanítási tájékoztató 2023
Bővebben...

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

2023.09.18

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »