Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

30 éves jubileumot ünnepel Sárvár Város Polgárőr Egyesülete

2023.06.11

30 éves jubileumot ünnepel Sárvár Város Polgárőr Egyesülete, amelyről közgyűlésük keretében emlékeztek meg május 12-én a Sárvári Rendőrkapitányságon.

Varga Miklós Kondora Istvántól vette át „Sárvár Városért Érdemérem” kitüntetést

Varga Miklós, a polgárőr egyesület elnök elevenítette fel az egyesület három évtizeddel ezelőtti megalakulását megköszönve az elődök munkáját. A tavalyi évvel kapcsolatban elmondta, hogy 2023 óra szolgálatot teljesítettek a polgárőrök. Kiemelte a Sárvári Karitasszal és a Sárvári Kinizsi Horgászegyesülettel való együttműködést.

Az egyesület tevékenységét Takács Zoltán alezredes, a Sárvári Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya Közrendvédelmi Alosztályának vezetője és Burka Norbert, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja is méltatta a közgyűlésen.

Sárvár Város Önkormányzatának képviseletében Kondora István polgármester szólt elismerően a sárvári polgárőrök tevékenységéről, majd átadta az önkormányzat kitüntetését. Sárvár Város Önkormányzata Sárvár Város Polgárőr Egyesülete részére a település rendjének, közbiztonságának fenntartása, bűncselekmények megelőzésének érdekében végzett kiemelkedően eredményes munkája, valamint az egyesület 30 éves példamutató, közösségformáló tevékenysége elismeréseként „Sárvár Városért Érdemérem” kitüntetést adományozott.

A közgyűlésen az egyesületi tagok részére a jubileum alkalmából, múlt évi munkájuk és több éves tagságuk elismeréseként kitüntetéseket adtak át.  

Csempesz Gyula alapítótag elevenítette fel a kezdeteket

Sárvár Város Polgárőr Egyesülete megalakulásának 30 éves évfordulója alkalmából dísztárgyat vehetett át Horváth Gyula, az egyesület alapítótagja, elnöke, örökös elnöke, Csempesz Gyula alapítótag, egyesületünk elnökhelyettese, Kovács Ferenc volt elnök, egyesületünk elnökhelyettese valamint Burka Károly.

2022-ben elvégzett munkájáért tárgyjutalomban és jutalomban részesült Kovács Klaudia, Halász János, Csempesz Gábor, Mórocz József valamint Tóth Toki Viktor polgárőr.

Az évfordulós polgárőrök elismerésére is sor került, így Molnár Balázs polgárőr 15 év, Péntek Róbert polgárőr 10 év, Csiki Tibor polgárőr 5 év és Horváth Imre szintén 5 év szolgálatáért kapott elismerést.

További híreink

Közel két milliárdos high-tech fejlesztést adtak át a Ságában

2024.05.23

Csaknem kétmilliárd forint értékben adtak át új, robotizált gépeket a Sága Foods Zrt. sárvári üzemében. A beruházás a Nemzetgazdasági Minisztérium Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programjának köszönhetően valósulhatott meg. Ez a fejlesztés előszobája annak a nagyberuházásnak, amelynek keretében megépül városunkban az új Sága-üzem.

Tovább...

Tovább javul a Kertváros csapadékvíz-elvezetése

2024.05.22

A Kertváros csapadékvíz-elvezetésének javítása is része az „Élhető Sárvár” elnevezésű projektnek, amelyben több fontos beruházás valósulhatott meg az elmúlt időszakban Sárváron. A Kertváros esetében a lakosságot is bekapcsolták a projektbe, és egy szemléletformáló akció keretében esővízgyűjtő hordókat kaphattak a beruházással érintett utcák lakói.

Tovább...

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!