Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

30 éves jubileumot ünnepel Sárvár Város Polgárőr Egyesülete

2023.06.11

30 éves jubileumot ünnepel Sárvár Város Polgárőr Egyesülete, amelyről közgyűlésük keretében emlékeztek meg május 12-én a Sárvári Rendőrkapitányságon.

Varga Miklós Kondora Istvántól vette át „Sárvár Városért Érdemérem” kitüntetést

Varga Miklós, a polgárőr egyesület elnök elevenítette fel az egyesület három évtizeddel ezelőtti megalakulását megköszönve az elődök munkáját. A tavalyi évvel kapcsolatban elmondta, hogy 2023 óra szolgálatot teljesítettek a polgárőrök. Kiemelte a Sárvári Karitasszal és a Sárvári Kinizsi Horgászegyesülettel való együttműködést.

Az egyesület tevékenységét Takács Zoltán alezredes, a Sárvári Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya Közrendvédelmi Alosztályának vezetője és Burka Norbert, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja is méltatta a közgyűlésen.

Sárvár Város Önkormányzatának képviseletében Kondora István polgármester szólt elismerően a sárvári polgárőrök tevékenységéről, majd átadta az önkormányzat kitüntetését. Sárvár Város Önkormányzata Sárvár Város Polgárőr Egyesülete részére a település rendjének, közbiztonságának fenntartása, bűncselekmények megelőzésének érdekében végzett kiemelkedően eredményes munkája, valamint az egyesület 30 éves példamutató, közösségformáló tevékenysége elismeréseként „Sárvár Városért Érdemérem” kitüntetést adományozott.

A közgyűlésen az egyesületi tagok részére a jubileum alkalmából, múlt évi munkájuk és több éves tagságuk elismeréseként kitüntetéseket adtak át.  

Csempesz Gyula alapítótag elevenítette fel a kezdeteket

Sárvár Város Polgárőr Egyesülete megalakulásának 30 éves évfordulója alkalmából dísztárgyat vehetett át Horváth Gyula, az egyesület alapítótagja, elnöke, örökös elnöke, Csempesz Gyula alapítótag, egyesületünk elnökhelyettese, Kovács Ferenc volt elnök, egyesületünk elnökhelyettese valamint Burka Károly.

2022-ben elvégzett munkájáért tárgyjutalomban és jutalomban részesült Kovács Klaudia, Halász János, Csempesz Gábor, Mórocz József valamint Tóth Toki Viktor polgárőr.

Az évfordulós polgárőrök elismerésére is sor került, így Molnár Balázs polgárőr 15 év, Péntek Róbert polgárőr 10 év, Csiki Tibor polgárőr 5 év és Horváth Imre szintén 5 év szolgálatáért kapott elismerést.

További híreink

Új helyre költözik az STKH sárvári irodája

Új helyre költözik az STKH irodája

2023.12.01

Az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft Szatmár utcai Ügyfélszolgálati Irodája december 4-től új helyszínre költözik.

Tovább...
LED-csereprogram, új orvosi ügyelet, új gyermekorvos Sárváron

LED-csereprogram, új orvosi ügyelet, új gyermekorvos

2023.11.23

November 21-én ülésezett a sárvári képviselő-testület, több önkormányzati rendeletet is módosítottak a városatyák.

Tovább...
Kondora István, Dr. Máhr Tivadar, Dr. Palatka János, Szabó Zoltán az új rendelőben

Épül az új gyermekorvosi rendelő

2023.11.22

Két új gyermekorvosi rendelőt alakítanak ki a volt tüdőgondozó épületében. Az építkezés helyszínén járt Kondora István polgármester Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterekkel, továbbá Dr. Palatka Jánossal, a város új gyermekorvosával.

Tovább...
TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL

TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL

2023.11.21

Ingyenes lakossági LED-csereprogram indul Sárvár Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából. A programba 2023. december 1. és 2023. december 31. között lehet regisztrálni.

Tovább...
Rendőrkapitányok köszöntése a sárvári városházán

Rendőrkapitányok köszöntése a Városházán

2023.11.08

Kondora István polgármester a Városházán fogadta Sárvár leköszönő és újonnan kinevezett rendőrkapitányát.

Tovább...
Munkába állt sárvár új gyermekorvosa

Munkába állt sárvár új gyermekorvosa

2023.11.08

November 2-án munkába állt az új sárvári gyermekorvos, Dr. Palatka János az 1. számú gyermekorvosi körzetben. Az előzményekről Kondora István polgármester és Szabó Zoltán alpolgármester adott tájékoztatást.

Tovább...

Kiemelt híreink

Új helyre költözik az STKH irodája

2023.12.01

Új helyre költözik az STKH sárvári irodája
Bővebben...

TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL

2023.11.21

TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »