Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

A hulladékgyűjtéssel kapcsolatos információkat az STKH weboldalán keressék!

2023.08.04

A hulladékgazdálkodást július 1-jétől az állam saját hatáskörben látja el a Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. szervezésében az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. közreműködésével. Ezzel megszűnt a települési önkormányzatok hulladékgazdálkodási közszolgáltatás megszervezésével kapcsolatos feladata.

A hulladéknaptárak megtekinthetők az STKH weboldalán
A hulladéknaptárak megtekinthetők az STKH weboldalán
Fotó: stkh.hu

Az elmúlt napokban már mindenki kézhez kapta a hulladékgazdálkodási díj befizetésére vonatkozó számlát az NHKV Zrt.-től. Ehhez csatoltak egy tájékoztató levelet is, eszerint a következő negyedévi számlát már egy másik szolgáltatóhoz kell majd utalni.

A szelektív hulladékgyűjtés időpontjait az elmúlt hetekben több utcában, több alkalommal is megváltoztatta az STKH Sopron, amelyről késve vagy hiányosan tájékoztatta a sárvári önkormányzatot. Ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy a www.stkh.hu weboldalon tájékozódjon ne csak a szelektív, de a kommunális és a zöldhulladékgyűjtési időpontokról is.

 

Kommunális:

https://stkh.hu/wp-content/uploads/2023/06/SARVAR-KOMMUNALIS.pdf

Szelektív:

https://stkh.hu/wp-content/uploads/2023/07/Szelektiv-hulladekgyujtesi-tajekoztato-Sarvar-2023-juliustol.pdf

Zöldhulladék:

https://stkh.hu/wp-content/uploads/2023/06/Sarvar-zold.pdf

Általános információk:

https://stkh.hu/

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!