Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Az átadó ünnepség résztvevői t
Az átadó ünnepség résztvevői t

A Top Plusz pályázati forrásból megvalósult beruházással a volt tüdőgondozó utcafronti épületét teljes körűen felújították. Az udvarban kerékpártámaszok, babakocsi tároló, akadálymentes parkoló került kialakításra. A rendelő gépkocsival a Dévai Bíró Mátyás utca felől közelíthető meg.

A gyermekorvosi körzetek ellátásáról Dr. Izer Ildikó és Dr. Palatka János csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosok gondoskodnak, akiknek Kondora István polgármester adta át jelképesen a rendelők kulcsait. A két gyermekorvos munkáját három ápoló segíti: Varga Noémi, Némethné Márfi Tímea és Szukopné Soproni Izabella.

Az egyik új gyermekorvosi rendelő
Az egyik új gyermekorvosi rendelő

Az átadó ünnepség házigazdája Szabó Zoltán alpolgármester volt, a beruházást Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke, Kondora István polgármester és Vinter István önkormányzati képviselő méltatták. – Bízom abban, hogy a kiváló szakemberek, a modern, barátságos környezet hozzájárul a gyermekek gyógyulásához – mondta Kondora István.

Az átadón részt vett többek között Dr. Kondora Bálint, a vármegyei közgyűlés alelnöke, Dr. Drácz Lajos, a Szent László Kórház orvos igazgatója, Tarné Gagyi Viktória, a Magyar Államkincstár vasi igazgatója, Dr. Máhr Tivadar alpolgármester, Dr. Kulcsár László pályázati referens.

További híreink

Már június 23-án, vasárnap lesz szúnyoggyérítés Sárváron!

2024.06.21

Sárvár Város Önkormányzata a hozzá érkezett lakossági jelzések alapján nem vár a katasztrófavédelem által szervezett szúnyoggyérítés idejéig, hanem saját forrásból finanszírozva megrendelte a földi, kémiai gyérítést.

Tovább...

Átadták a megbízóleveleket a megválasztott önkormányzati képviselőknek

2024.06.21

Június 20-án délután átadta a megbízóleveleket a június 9-én megválasztott önkormányzati képviselőknek dr. Komáromi László, a Helyi Választási Bizottság elnöke, dr. Szijártó Valéria, a Helyi Választási Iroda vezetője, Erdős Katalin, a Helyi Választási Iroda helyettes vezetője a Városházán.

Tovább...

Június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárváron

2024.06.20

2024. június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárvár város területén. A földi kémiai védekezés a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2024. június 29-30.

Tovább...

Három kompenzációs listás képviselő lesz Sárváron

2024.06.18

A Sárvári Helyi Választási Bizottság a június 9-i helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásával kapcsolatban megállapította a kompenzációs listás választás eredményét az egyéni választókerületi választás eredményéről kiállított jogerős jegyzőkönyvek alapján.

Tovább...

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!