Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Dr. Máhr Tivadar és Kondora István a hivatal munkatársaival az izzók átvátelekor

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók Sárvárra. A szállítmányt a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai vették át a Sárvár Arénában. Sárvár Város Önkormányzata a CYEB Energiamegoldások Kft-vel együttműködve tavaly decemberben hirdette meg a LED-csere programot. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában, a sportolói bejárat mellett.

Az izzók átvételekor jelen volt Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester is.

Dr. Máhr Tivadar elmondta, az energiatakarékos és hosszú élettartamú LED - fényforrások használatával jelentős megtakarítás érhető el a sárvári háztartásokban.

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

Az izzókat a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai osztják ki április 2. és 11. között, városrészenként eltérő időpontokban. Tisztelettel kérik a lakosságot, hogy az időpontokat és a területi beosztást tartsák be az átvétel során, hogy a várakozás elkerülhető legyen.

Átvételi időpontok
Átvételi időpontok

A LED csomagot az a személy veheti át, akinek a nevére a regisztráció szólt. A személyazonosság igazolása érdekében a személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatása szükséges! A regisztrált személy helyett átvételre csak az jogosult, aki hivatalos, két tanú által aláírt meghatalmazással rendelkezik. Akinek a megadott időpontok egyike sem megfelelő, a 95/523-100-as telefonszámon veheti fel a kapcsolatot a hivatallal.

 

A részletes tájékoztató letölthető a Kapcsolódó dokumentumoknál! 

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!