Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Dr. Máhr Tivadar és Kondora István a hivatal munkatársaival az izzók átvátelekor

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók Sárvárra. A szállítmányt a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai vették át a Sárvár Arénában. Sárvár Város Önkormányzata a CYEB Energiamegoldások Kft-vel együttműködve tavaly decemberben hirdette meg a LED-csere programot. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában, a sportolói bejárat mellett.

Az izzók átvételekor jelen volt Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester is.

Dr. Máhr Tivadar elmondta, az energiatakarékos és hosszú élettartamú LED - fényforrások használatával jelentős megtakarítás érhető el a sárvári háztartásokban.

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

Az izzókat a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai osztják ki április 2. és 11. között, városrészenként eltérő időpontokban. Tisztelettel kérik a lakosságot, hogy az időpontokat és a területi beosztást tartsák be az átvétel során, hogy a várakozás elkerülhető legyen.

Átvételi időpontok
Átvételi időpontok

A LED csomagot az a személy veheti át, akinek a nevére a regisztráció szólt. A személyazonosság igazolása érdekében a személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatása szükséges! A regisztrált személy helyett átvételre csak az jogosult, aki hivatalos, két tanú által aláírt meghatalmazással rendelkezik. Akinek a megadott időpontok egyike sem megfelelő, a 95/523-100-as telefonszámon veheti fel a kapcsolatot a hivatallal.

 

A részletes tájékoztató letölthető a Kapcsolódó dokumentumoknál! 

További híreink

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.03.22

A sárvári képviselő-testület megtartotta márciusi soron következő ülését a Városháza nagytermében.

Tovább...

Eredicsné Mayer Éva és Pernecker Csilla megyei kitüntetésben részesült

2024.03.21

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából a Vas Vármegyei Közgyűlés március 14-én tartott ünnepi ülést a vasegerszegi művelődési házban. A megemlékezés keretében Vas Vármegye Szolgálatáért „Oktatási Tagozata” elismerésben részesült Eredicsné Mayer Éva, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola tanára és Pernecker Csilla, a Sárvári Tinódi Gimnázium tanára.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!