Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

A szoros élbolyban harmadik helyen telel a Sárvár FC

2022.01.18

A Sárvár FC megyei első osztályban szereplő, Haraszti Zsolt edző által irányított, csapata ősszel lejátszott 15 mérkőzéséből tízet megnyert, 3 alkalommal játszott döntetlent, míg kétszer vesztesként hagyta el a pályát. Harminchárom megszerzett pontjával így a rendkívül szoros élbolyban a harmadik helyen áll a Király SE és a Celldömölk mögött.

A szoros élbolyban harmadik helyen telel a Sárvár FC

- A csapat összteljesítményét jónak értékelem, hiszen a szezon során kimondottan látványos mérkőzéseket is játszottunk, amelyeken mind a hozzáállással, mind a mutatott játékkal elégedett lehettem. Próbáltunk „játszó csapat” lenni, azaz labdabirtoklásra építeni a játékunkat, ami általában működött is. Legtöbbször persze az ellenfél nagyon mélyen védekező hadrendje is rákényszerített bennünket erre. Próbáltunk gyors passzos játékkal fölényt kialakítani, vagy bátor egyéni teljesítményekkel feltörni a betömörülő ellenfelet.  A nagyobb problémát inkább abban látom, hogy nem volt elég kiegyensúlyozott a teljesítményünk. Azon csapatok ellen, amelyek az élmezőnyhöz tartoznak minden mérkőzést győztesen vívtunk meg, egyedüli kivétel a Király SE volt, akivel döntetlent játszottunk. A bajnokság sereghajtói ellen viszont olyan mérkőzéseken, ahol nekünk állt a zászló, fontos pontokat hullattunk el. A jövőben azon kell dolgoznunk, hogy az úgynevezett „papírforma” meccseket is tudjuk hozni! Úgy gondolom, hogy a dobogós helyezéssel a vezetőség is elégedett, hiszen szoros az élmezőny, az első négy helyen telelő csapat három ponton belül van. Ami azt jelenti, hogy ez a bajnokság még nincs lefutva, közülük bárki – így mi is- felkerülhet a dobogóra, akár annak legmagasabb fokára is -értékelte az őszi teljesítményt Haraszti Zsolt.

 

Haraszti Zsolt edző a téli felkészülés programjáról is szólt.  - Január 17-én kezdjük meg a hathetesre tervezett felkészülést, amelyben heti 4 - 5 edzés vagy edzőmérkőzés szerepel. A felkészülési mérkőzéseken a szomszédos megyék NB 3-as, vagy a megyei bajnokság élmezőnyébe tartozó csapataival játszunk majd – szólt Haraszti Zsolt.

 

A szurkolókat a holtidényben leginkább foglalkoztató kérdés, hogy várható-e változás a keretben? Az edző erre válaszolva elmondta, hogy a téli időszakban nem könnyű a változtatás, mert az amatőr labdarúgásban év közben csak akkor lehet igazolni, ha az ellenfél csapata lemond valakiről. Így nagy változások nem várhatóak, néhány játékossal ugyan tárgyalnak, de konkrétumokról egyelőre nem tudtak beszámolni. A cél pedig tavaszra is a minél több győzelem, és a minél előkelőbb helyezés, szeretnének végig harcban állni a tavasszal a dobogós helyezésért, azon belül akár a legfényesebb éremért is!

További híreink

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.03.22

A sárvári képviselő-testület megtartotta márciusi soron következő ülését a Városháza nagytermében.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!