Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

A szoros élbolyban harmadik helyen telel a Sárvár FC

2022.01.18

A Sárvár FC megyei első osztályban szereplő, Haraszti Zsolt edző által irányított, csapata ősszel lejátszott 15 mérkőzéséből tízet megnyert, 3 alkalommal játszott döntetlent, míg kétszer vesztesként hagyta el a pályát. Harminchárom megszerzett pontjával így a rendkívül szoros élbolyban a harmadik helyen áll a Király SE és a Celldömölk mögött.

A szoros élbolyban harmadik helyen telel a Sárvár FC

- A csapat összteljesítményét jónak értékelem, hiszen a szezon során kimondottan látványos mérkőzéseket is játszottunk, amelyeken mind a hozzáállással, mind a mutatott játékkal elégedett lehettem. Próbáltunk „játszó csapat” lenni, azaz labdabirtoklásra építeni a játékunkat, ami általában működött is. Legtöbbször persze az ellenfél nagyon mélyen védekező hadrendje is rákényszerített bennünket erre. Próbáltunk gyors passzos játékkal fölényt kialakítani, vagy bátor egyéni teljesítményekkel feltörni a betömörülő ellenfelet.  A nagyobb problémát inkább abban látom, hogy nem volt elég kiegyensúlyozott a teljesítményünk. Azon csapatok ellen, amelyek az élmezőnyhöz tartoznak minden mérkőzést győztesen vívtunk meg, egyedüli kivétel a Király SE volt, akivel döntetlent játszottunk. A bajnokság sereghajtói ellen viszont olyan mérkőzéseken, ahol nekünk állt a zászló, fontos pontokat hullattunk el. A jövőben azon kell dolgoznunk, hogy az úgynevezett „papírforma” meccseket is tudjuk hozni! Úgy gondolom, hogy a dobogós helyezéssel a vezetőség is elégedett, hiszen szoros az élmezőny, az első négy helyen telelő csapat három ponton belül van. Ami azt jelenti, hogy ez a bajnokság még nincs lefutva, közülük bárki – így mi is- felkerülhet a dobogóra, akár annak legmagasabb fokára is -értékelte az őszi teljesítményt Haraszti Zsolt.

 

Haraszti Zsolt edző a téli felkészülés programjáról is szólt.  - Január 17-én kezdjük meg a hathetesre tervezett felkészülést, amelyben heti 4 - 5 edzés vagy edzőmérkőzés szerepel. A felkészülési mérkőzéseken a szomszédos megyék NB 3-as, vagy a megyei bajnokság élmezőnyébe tartozó csapataival játszunk majd – szólt Haraszti Zsolt.

 

A szurkolókat a holtidényben leginkább foglalkoztató kérdés, hogy várható-e változás a keretben? Az edző erre válaszolva elmondta, hogy a téli időszakban nem könnyű a változtatás, mert az amatőr labdarúgásban év közben csak akkor lehet igazolni, ha az ellenfél csapata lemond valakiről. Így nagy változások nem várhatóak, néhány játékossal ugyan tárgyalnak, de konkrétumokról egyelőre nem tudtak beszámolni. A cél pedig tavaszra is a minél több győzelem, és a minél előkelőbb helyezés, szeretnének végig harcban állni a tavasszal a dobogós helyezésért, azon belül akár a legfényesebb éremért is!

További híreink

Elkészült a Nádasdy-vár makettje

Elkészült a Nádasdy-vár makettje

2022.05.20

Május elsején adta át hivatalos keretek között Szűcs Pál nyugalmazott rendőr alezredes Sárvár városa számára a Nádasdy-vár gyufaszálakból készült makettjét a Nádasdy Ferenc Múzeum dísztermében.

Tovább...
Kondor János festőművész tárlata a Nádasdy-várban

Kondor János festőművész tárlata a Nádasdy-várban

2022.05.20

Kondor János festőművész-galériavezető nyugdíjba vonulása alkalmából a Galeria Arcisban nyílt kiállításán szülővárosának Sárvárnak az érdemérmét is megkapta. A Megörökített idő című tárlat megnyitására szinte megtelt a kiállítóterem. A falakon látható alkotások többsége a világjárvány alatti bezártság idején készült.

Tovább...
Sípmesterek relikviái a sárvári könyvtárban

Sípmesterek relikviái a városi könyvtárban

2022.05.18

A tárlókban sípok, zászlók, mezek, díjak, labdák, régi fotók és szabálykönyvek. Kivételes tárlat, labdarúgó játékvezetők relikviáiból nyílt kiállítás a sárvári könyvtárban.

Tovább...
Jó nyári szezonra számít a sárvári TDM

Jó nyári szezonra számít a TDM

2022.05.17

A sárvári TDM folyamatosan készül a turisztikai szezonra. A szervezet új online kampányokat indít, bővíti nyomdai kiadványait, és egy új piac felé is nyit. A kerékpárbérlésben is új lehetőségek nyílnak, több helyszínen és több eszköz közül választhatnak az érdeklődők.

Tovább...
Ebösszeírás Sárvár - Tegyünk együtt a veszettség ellen!

Ebösszeírás - Tegyünk együtt a veszettség ellen!

2022.05.10

Tájékoztatjuk a Tisztelt sárvári ebtulajdonosokat és az ebtartókat, hogy az Önkormányzat az idei évben ebösszeírást végez. Az ebösszeírás kizárólag az ebrendészeti feladatok elvégzését, továbbá a veszettség elleni járványvédelmet szolgálja, mely mindannyiunk közös érdeke.

Tovább...
A májusfaállítás újra összehozta a sárvári közösségeket

A májusfaállítás újra összehozta a közösségeket

2022.05.01

Beköszöntött a május, újra májusfaligetté változott a Nádasdy-vár parkja. Idén 18 fa került felállításra, melyek egy hónapig díszítik a város központját. A májusfaállítás összehozta a helyi közösségeket: egyházi és civil szervezetek, művészeti csoportok, hivatali dolgozók együtt ünnepeltek.

Tovább...

Kiemelt híreink

Ebösszeírás - Tegyünk együtt a veszettség ellen!

2022.05.10

Ebösszeírás Sárvár - Tegyünk együtt a veszettség ellen!
Bővebben...

2022. évi hulladékgyűjtési tájékoztató!

2021.12.29

2022. évi hulladékgyűjtési tájékoztató - Sárvár
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »