Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

A hulladékgyűjtéssel kapcsolatos információkat az STKH weboldalán keressék!

2023.08.04

A hulladékgazdálkodást július 1-jétől az állam saját hatáskörben látja el a Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. szervezésében az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. közreműködésével. Ezzel megszűnt a települési önkormányzatok hulladékgazdálkodási közszolgáltatás megszervezésével kapcsolatos feladata.

A hulladéknaptárak megtekinthetők az STKH weboldalán
A hulladéknaptárak megtekinthetők az STKH weboldalán
Fotó: stkh.hu

Az elmúlt napokban már mindenki kézhez kapta a hulladékgazdálkodási díj befizetésére vonatkozó számlát az NHKV Zrt.-től. Ehhez csatoltak egy tájékoztató levelet is, eszerint a következő negyedévi számlát már egy másik szolgáltatóhoz kell majd utalni.

A szelektív hulladékgyűjtés időpontjait az elmúlt hetekben több utcában, több alkalommal is megváltoztatta az STKH Sopron, amelyről késve vagy hiányosan tájékoztatta a sárvári önkormányzatot. Ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy a www.stkh.hu weboldalon tájékozódjon ne csak a szelektív, de a kommunális és a zöldhulladékgyűjtési időpontokról is.

 

Kommunális:

https://stkh.hu/wp-content/uploads/2023/06/SARVAR-KOMMUNALIS.pdf

Szelektív:

https://stkh.hu/wp-content/uploads/2023/07/Szelektiv-hulladekgyujtesi-tajekoztato-Sarvar-2023-juliustol.pdf

Zöldhulladék:

https://stkh.hu/wp-content/uploads/2023/06/Sarvar-zold.pdf

Általános információk:

https://stkh.hu/

További híreink

Felavatták a Szatmár utcai óvodát

2024.04.15

A Szatmár utcai óvoda ovisainak ünnepi műsorával avatták fel az intézmény megújult épületszárnyát április 11-én. A Sárvári Vármelléki Óvoda Szatmár utcai telephelye a Széchenyi Terv Plusz keretében újulhatott meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével. Többek között új külső színezést kapott az épület, amely tornaszobával, egyéb új helyiségekkel is bővült.

Tovább...

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!