Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

30 éves jubileumot ünnepel Sárvár Város Polgárőr Egyesülete

2023.06.11

30 éves jubileumot ünnepel Sárvár Város Polgárőr Egyesülete, amelyről közgyűlésük keretében emlékeztek meg május 12-én a Sárvári Rendőrkapitányságon.

Varga Miklós Kondora Istvántól vette át „Sárvár Városért Érdemérem” kitüntetést

Varga Miklós, a polgárőr egyesület elnök elevenítette fel az egyesület három évtizeddel ezelőtti megalakulását megköszönve az elődök munkáját. A tavalyi évvel kapcsolatban elmondta, hogy 2023 óra szolgálatot teljesítettek a polgárőrök. Kiemelte a Sárvári Karitasszal és a Sárvári Kinizsi Horgászegyesülettel való együttműködést.

Az egyesület tevékenységét Takács Zoltán alezredes, a Sárvári Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya Közrendvédelmi Alosztályának vezetője és Burka Norbert, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja is méltatta a közgyűlésen.

Sárvár Város Önkormányzatának képviseletében Kondora István polgármester szólt elismerően a sárvári polgárőrök tevékenységéről, majd átadta az önkormányzat kitüntetését. Sárvár Város Önkormányzata Sárvár Város Polgárőr Egyesülete részére a település rendjének, közbiztonságának fenntartása, bűncselekmények megelőzésének érdekében végzett kiemelkedően eredményes munkája, valamint az egyesület 30 éves példamutató, közösségformáló tevékenysége elismeréseként „Sárvár Városért Érdemérem” kitüntetést adományozott.

A közgyűlésen az egyesületi tagok részére a jubileum alkalmából, múlt évi munkájuk és több éves tagságuk elismeréseként kitüntetéseket adtak át.  

Csempesz Gyula alapítótag elevenítette fel a kezdeteket

Sárvár Város Polgárőr Egyesülete megalakulásának 30 éves évfordulója alkalmából dísztárgyat vehetett át Horváth Gyula, az egyesület alapítótagja, elnöke, örökös elnöke, Csempesz Gyula alapítótag, egyesületünk elnökhelyettese, Kovács Ferenc volt elnök, egyesületünk elnökhelyettese valamint Burka Károly.

2022-ben elvégzett munkájáért tárgyjutalomban és jutalomban részesült Kovács Klaudia, Halász János, Csempesz Gábor, Mórocz József valamint Tóth Toki Viktor polgárőr.

Az évfordulós polgárőrök elismerésére is sor került, így Molnár Balázs polgárőr 15 év, Péntek Róbert polgárőr 10 év, Csiki Tibor polgárőr 5 év és Horváth Imre szintén 5 év szolgálatáért kapott elismerést.

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2023

Lomtalanítási tájékoztató 2023

2023.09.19

Az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. az idei évben is biztosítja a lakossági ügyfelei részére a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását. Sárvár település közigazgatási területén az éves lomtalanítás három körzetben, három időpontban kerül megszervezésre.

Tovább...
Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

2023.09.18

Szeptember 21-én, csütörtökön ismét állásbörzét szervez Sárváron a Változó Világért Alapítvány. Helybe jönnek a munkáltatók, akik munkavállalókat keresnek a környékben élők közül.

Tovább...
Az édesanyákat köszöntötték a sárvári Városházán

Az édesanyákat köszöntötték a Városházán

2023.09.18

A Sárvári Védőnői Szolgálat munkatársai az anyatejes világnap alkalmából rendeztek ünnepséget a Városházán. A gyermeküket anyatejjel tápláló édesanyákat köszöntik ezen a napon.

Tovább...
Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben Sárváron

Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben

2023.09.15

Szeptember 18-tól változik a betegellátás rendje a 2. számú felnőtt háziorvosi körzetben. A helyettesítő orvos Dr. Tóth Renáta belgyógyász és háziorvostan szakorvos lesz. A rendelési idő módosul, keddenként 14:30 és 18:00 között, valamint csütörtökönként 8:00 és 12:00 között várják a betegeket.

Tovább...
Egymás után sorjáztak a néptáncbemutatók a színpadon

A sárvári szüret a néphagyományok őrzője

2023.09.14

Szeptember 9-én szervezték meg a Sárvári Szüret programját a Nádasdy-vár hátsó udvarában. A szüret előestéjén már a Jurta zenekar táncháza hívogatta az érdeklődőket, szombat délután pedig egymás után sorjáztak a néptáncbemutatók a színpadon, ahol Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg a programot.

Tovább...
Felavatták Takács Imre emléktábláját Rábasömjénben

Felavatták Takács Imre emléktábláját Rábasömjénben

2023.09.08

A rábasömjéni közösségi ház a helyben született Takács Imre költő nevét vette fel idén, a költészet napján. Kondor János festőművész elkészítette a költő emléktábláját, amelynek avató ünnepségére augusztus 31-én Takács Imre születésnapján került sor a közösségi ház falánál.

Tovább...

Kiemelt híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2023

2023.09.19

Lomtalanítási tájékoztató 2023
Bővebben...

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

2023.09.18

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »