Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

30 éves jubileumot ünnepel Sárvár Város Polgárőr Egyesülete

2023.06.11

30 éves jubileumot ünnepel Sárvár Város Polgárőr Egyesülete, amelyről közgyűlésük keretében emlékeztek meg május 12-én a Sárvári Rendőrkapitányságon.

Varga Miklós Kondora Istvántól vette át „Sárvár Városért Érdemérem” kitüntetést

Varga Miklós, a polgárőr egyesület elnök elevenítette fel az egyesület három évtizeddel ezelőtti megalakulását megköszönve az elődök munkáját. A tavalyi évvel kapcsolatban elmondta, hogy 2023 óra szolgálatot teljesítettek a polgárőrök. Kiemelte a Sárvári Karitasszal és a Sárvári Kinizsi Horgászegyesülettel való együttműködést.

Az egyesület tevékenységét Takács Zoltán alezredes, a Sárvári Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya Közrendvédelmi Alosztályának vezetője és Burka Norbert, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja is méltatta a közgyűlésen.

Sárvár Város Önkormányzatának képviseletében Kondora István polgármester szólt elismerően a sárvári polgárőrök tevékenységéről, majd átadta az önkormányzat kitüntetését. Sárvár Város Önkormányzata Sárvár Város Polgárőr Egyesülete részére a település rendjének, közbiztonságának fenntartása, bűncselekmények megelőzésének érdekében végzett kiemelkedően eredményes munkája, valamint az egyesület 30 éves példamutató, közösségformáló tevékenysége elismeréseként „Sárvár Városért Érdemérem” kitüntetést adományozott.

A közgyűlésen az egyesületi tagok részére a jubileum alkalmából, múlt évi munkájuk és több éves tagságuk elismeréseként kitüntetéseket adtak át.  

Csempesz Gyula alapítótag elevenítette fel a kezdeteket

Sárvár Város Polgárőr Egyesülete megalakulásának 30 éves évfordulója alkalmából dísztárgyat vehetett át Horváth Gyula, az egyesület alapítótagja, elnöke, örökös elnöke, Csempesz Gyula alapítótag, egyesületünk elnökhelyettese, Kovács Ferenc volt elnök, egyesületünk elnökhelyettese valamint Burka Károly.

2022-ben elvégzett munkájáért tárgyjutalomban és jutalomban részesült Kovács Klaudia, Halász János, Csempesz Gábor, Mórocz József valamint Tóth Toki Viktor polgárőr.

Az évfordulós polgárőrök elismerésére is sor került, így Molnár Balázs polgárőr 15 év, Péntek Róbert polgárőr 10 év, Csiki Tibor polgárőr 5 év és Horváth Imre szintén 5 év szolgálatáért kapott elismerést.

További híreink

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.03.22

A sárvári képviselő-testület megtartotta márciusi soron következő ülését a Városháza nagytermében.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!